Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2008, 12:43
cuul napisał(a):Wyświetl post
Ja bym raczej nie porównywał Iwana do Garguły. Trochę inna półka jak dla mnie. Iwan pokazał, jak gra w europiejskich pucharach. Jak dla mnie nie zaprezentował się zbyt ciekawie. Garguła nawet po kontuzji ciągnął gre Belchatowa. Zresztą chyba podobnego zdania jest Beenhakker. Nie jest On dla mnie żadną wyrocznią ale chyba coś jest na rzeczy.
a teraz poproszę o argumenty. Mam kilka pytań- może przypomnisz mi, jak Garguła grał w meczach pucharowych(PUEFA-ja to wiem, ale chce wiedzieć, czy Ty wiesz). Poza tym, Garguła ciągnął grę GKSu? To coś słabo to robił, wystarczy spojrzeć na to, jak grał Bełchatów w tym sezonie. Kolejna sprawa, porównaj statystyki Garguły z Iwańskim (pierwszy 3 gole i chyba z 7 asyst, Iwański 10 goli i coś ok 16 asyst- jeśli się mylę, to mnie popraw). Przywołałeś kadrę, więc mam do Ciebie pytanie. Dlaczego Łukasz nawet na chwilę nie wszedł na boisko podczas ME? Za słaby? A co Garguła pokazał w meczu z Danią w Chorzowie przed ME? Tylko tyle, że nie umiał dośrodkować w pole karne ze stojącej piłki (rzut wolny i to dwa razy).

Więc nadal nie rozumiem, dlaczego tak wszyscy go wychwalają. Bo Leo go wziął? Dla mnie to żaden argument, co pokazały ME i jego wspaniała selekcja. Proszę o jakieś naprawdę sensowne argumenty za tym, że Garguła jest lepszy. Bo twierdzenie ''moim zdaniem'', ''wg mnie'' itp do mnie nie trafia i już jest trochę śmieszne. To tak jakbym ja napisał, że Paweł Brożek jest słabszy od Piotra Włodarczyka. A dlaczego? Bo tak.. A ja w tej chwili znalazłem kolejny minus Garguły -jest to zawodnik kontuzjogenny. Heh, często bywa tak, że czytam tu iż Garguła jest młodszy od Iwańskiego co nie jest nawet w 1% prawdą. To Iwan jest o kilka miesięcy młodszy.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 23.06.2008 o godz. 12:46.
Odpowiedz cytując