Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2008, 23:32
dorotja napisał(a):Wyświetl post
Liga już jest masakrycznie słaba, będzie słabsza, zarówno pod wzgledem składu ligi jak i składu zespołów; w pucharach niedługo w ogóle nas nie będzie, zwłaszcza że Intertoto działa ostatni raz. Dlatego nie mam zamiaru śmiać się z Cracovii i z drżeniem serca czekam na nasze występy w Europie.
hm? Słabsza?

a kiedy była mocna? Gdy Wiśle wyszedł sezon z Schalke? Gdy Legii wyszło w LM? Gdy Widzew miał genialną końcówke z Wielkim Broendby? Zawsze byliśmy słabi, raz na 5 lat wyjdzie jednej drużynie mecz i tyle... Ba, ostatnimi czasy coraz częściej wychodzi (Wisła z Schalke, potem Groclin z Manchesterem City, potem grupa Amici, potem dogrywka z Panathinaikosem Wisły, ostatnio grupa UEFA Wisły...).
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ooo - to to właśnie to miałem na myśli pisząc w innym temacie (coś mój kumpel pokręcił).
Ale właśnie chodziło o wymianę całego składu ichniejszego PZPN.

Właśnie się zastanawiam że UEFA nawet słowem nie pisnęła a u nas ledwo co Listkiewiczowi się do dupy dobrali to już nas straszyli dyskwalifikacją ...

Jak widać się da - a bez tego to za 4 lata nam Wyspy Owcze czwórkę zaaplikują
jakbyś mógł rozwinąć i powiedzieć, co ma wspólnego obsada prezesa pzpn, z grą Witkowskiego w intertoto?
Ddf
Odpowiedz cytując