westersyl napisał(a):

|
Nie rozumiem dlaczego najeżdżacie na Dudkę, koleś ma swoje 5 minut, być może to jest jego jedyna szansa na znalezienie dobrego klubu za granicą, do tego dostaniemy za niego godziwe pieniążki. Moim zdaniem Dudka by został gdyby widział, że u nas chce się coś osiągnąć w pucharach, niestety nie zauważył tego i chce spróbować swoich sił w klubie, który ma trochę większe ambicję niż sprzedawanie piłkarzy. Dudka sam wspominał, że jest szansa, że zostanie bo mobilizacja trenera przed LM była duża, szkoda, że tej mobilizacji nie posiada Cupiał. U nas to zawsze robi się z piłkarzy wrogów tak aby udać, że ten zawodnik to by się już nam nie przydał. Prawda jest taka, że kolejny klasowy piłkarz po Kosowskim i Błaszczykowskim nas opuszcza, a jeśli Bednarz ściąga Ci Łobodzińskiego i mówi że robi wzmocnienia na puchary to gratuluje poczucia humoru.
|
Widzisz,calkowicie inaczej podchodzisz do sprawy.Dla Ciebie Wisla to co innego niz dla mnie.
Nie podoba mi sie,ze byle frajer Dudka czy Kokoszka obrazaja moj klub i mnie, mowiac w kazdym wywiadzie ze chca odejsc lub skladajac wypowiedzenia z pracy.
Wisla to nie Groclin czy Belchatow.To klub z ponad stuletnia tradycja,ktory jest czyms wiecej niz miejscem promowania sie dla Dudek i Kokoszek.Kazdy pilkarz z biala gwiazda na piersi ma sie jak najlepiej prezentowac na boisku jak i poza nim.Musi miec swiadomosc tego jakie barwy reprezentuje.
Dudka i Kokoszka na pewno jej nie maja.
Dlatego jestem zdecydowanie za wyjebaniem na zbity pysk obu gwiazdorkow.