Ogryzek napisał(a):

Nie chce powielać swojego postu sprzed już kilku dni...
Dla mnie papierkiem lakmusowym "progresu" Leo było spotkanie z drużyną drwali (98 miejsce w rankingu FIFA) tj Austrią. Nie bolą mnie porażki z Niemcami czy Chorwacją (zakładałem ze zajmiemy 3 miejsce przed turniejem). Od tych 2 zespołów jesteśmy słabsi.
Jakże sie myliłem- zajeliśmy 4 miejsce!!! Zremisowaliśmy z dziadami z Austrii (pamiętasz Janas ograł ich 2 razy w eliminacjach!!!) i to po zenującej grze!!! Bramka dla nas ze spalonego!!!
Co tu za kity mi wciskasz!!! takiej padaki to nawet Janas nie odwalił! (Kostaryka jest lepszym zespołem niż Austria)
Harnik piłkarz pierwszej 11 reprezentacji Austrii gra w rezerwach Werderu a inny gra w II lidze Norweskiej!!!! Ci to grają dopiero w klubach!!! Mimo wszystko dużo słabszych niż nasi piłkarze!!!
I my z takimi cieniasami remiujemy w upokarzającym stylu.... chcesz mi jakieś kity sprzedać? Nie dziękuje nie kupuje tego!!! 3 Miejsce powinnismy zając z palcem w dupie... albo przynajmniem grac ladnie....
PS
Austriacy zagrali dużo lepiej z Chorwacją niż my z rezerwami Chorwacji....
|
Po raz Austria to gospodarz, a gospodarze zawsze grają o wiele lepiej.
Po dwa Janas wygrał z o wiele słabszą Austrią.
Po trzy, gdyby nie Webb nie wytykalibyście tego meczu, ba, byście mówili że Polacy grali dobrze pomimo pierwsej nieudanej połowy no ale Boruca mamy.
Kostaryka zagrała o wiele słabiej niż Austria w tamtym meczu.
Leonowi wytykacie że zabral piłkarzy którzy grzeją ławki a sami dajecie przykład jakich to Austria ma graczy ławki OMG niedługo naprawde przypiepszycie sie do krawatu.
Według mnie prawdopodobnie żaden selekcjoner nie był zły który wprowadził gdzieś tam Polske do MŚ, czy teraz ME tylko wina piłkarzy. To nie przypadek że już trzeci trener gra zajebiście w eliminacjach a na turnieju dramat.
Problem tkwi w głowch piłkarzy.
ToTylkoJa:
Zurawski grał dobrze w Larissie, nosz japie****