Wyświetl pojedynczy post
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2008, 13:07
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co się śmiać,ale niedługo jak tak pójdzie to przegrana z polskim zespołem na jakimkolwiek szczeblu pucharów przez zespól ze wschodu czy zachodu tudzież z północy będzie kompromitacją. staczamy się do poziomu lig Andory i Luksemburgu.
... i to coraz szybciej. Kilka dni mnie nie było, wróciłam i bez powodzenia próbuje się dowiedzieć, jaki jest skład ligi w kolejnym sezonie. Wersje są różne, w różnych źródłach, wszystko jeszcze oznaczone gwiazdkami na wypadek czyjegoś spadku czy awansu. Trochę już żyję, a o podobnych numerach w Europie nie słyszałam. Liga już jest masakrycznie słaba, będzie słabsza, zarówno pod wzgledem składu ligi jak i składu zespołów; w pucharach niedługo w ogóle nas nie będzie, zwłaszcza że Intertoto działa ostatni raz. Dlatego nie mam zamiaru śmiać się z Cracovii i z drżeniem serca czekam na nasze występy w Europie.

Wczoraj w trakcie meczu Rosji z Holandią komentator powiedział, że po jakiejś tragicznej porażce kadry narodowej Putin zmienił całą federację, wszystkich leśnych dziadków wywalił i powołał zupełnie nowych ludzi, którzy przekształcili cały system. Od tej pory wszystko u nich jako tako funkcjonuje, i w pucharach, i w reprezentacji.
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując