Yaro1984 napisał(a):

|
Jeszcze sie okaze na ile.Nie badz taki pewny siebie,nikt nie jest w stanie przewidzirec czy za kilka lat nie bedziecie walczyc o utrzymanie.Potrafiliscie mimo tak silnego skladu zajac 8 miejsce w lidze.
|
Na razie nie zanosi się na Wasz rychły powrót do przedsionka europejskich salonów.
Zresztą poprzednio w Europie (niech już będzie, że to Intertoto to Europa) graliście 25 lat temu, również dlatego, że puchary zostały wam podarowane.
Dlaczego mam wierzyć, że coś nagle się zmieni i będziecie się bić o Europę?
Oczywiście nikt nie jest w stanie przewidzieć co będzie za kilka lat, ale z pewną dozą prawdopodobieństwa mogę stwierdzić, że o wiele większe szanse na spadek macie Wy niż my.
Yaro1984 napisał(a):

|
Wiem ze irytujacym moze byc fakt ze tylko Widzew i Legia Warszawa mialy zaszczyt zagrac w LM,ale niestety grono to najprawdopodbniej nie poszerzy sie o nikogo.
|
A co do LM to pamiętaj, że za rok zmieniają się zasady eliminacji do LM i mistrzom takich krajów jak Polska ma być łatwiej awansować więc kto wie, kto wie...
Yaro1984 napisał(a):

|
Co do Frekwencji na wczorajszym meczu.Podawane sa naprawde baaardzo rozbiezne informacje ,czesto zanizone.Na podstawie wlasnej obserwacji stwierdzielem ze skoro stadiom miesci 6500 miejsc to tylko nieliczne pozostaly puste.Liczba podana przez "Teraz Pasy" wydaje sie najblizsza rzeczywistosci.
|
I powiedz mi jeszcze dlaczego oficjalna miałaby zaniżać frekwencję?
Na oko to dziadek w szpitalu umarł.
Yaro1984 napisał(a):

|
Coz,Cracovia zagrala slabo w II polowie,grajac w "10".Zdaje sobie jednak ze zespol z Bialorusi powinien dostac oklep nawet w "9" .Tydzien treningow to jednak troszke malo.
|

Po czym wnosisz, że powinien?