Yaro1984 napisał(a):

|
Jeszcze sie okaze na ile.Nie badz taki pewny siebie,nikt nie jest w stanie przewidzirec czy za kilka lat nie bedziecie walczyc o utrzymanie.Potrafiliscie mimo tak silnego skladu zajac 8 miejsce w lidze.Wiem ze irytujacym moze byc fakt ze tylko Widzew i Legia Warszawa mialy zaszczyt zagrac w LM,ale niestety grono to najprawdopodbniej nie poszerzy sie o nikogo.Co do Frekwencji na wczorajszym meczu.Podawane sa naprawde baaardzo rozbiezne informacje ,czesto zanizone.Na podstawie wlasnej obserwacji stwierdzielem ze skoro stadiom miesci 6500 miejsc to tylko nieliczne pozostaly puste.Liczba podana przez "Teraz Pasy" wydaje sie najblizsza rzeczywistosci.Coz,Cracovia zagrala slabo w II polowie,grajac w "10".Zdaje sobie jednak ze zespol z Bialorusi powinien dostac oklep nawet w "9" .Tydzien treningow to jednak troszke malo.
|
To mogli zaczac treningi dwa tygodnie wczesniej, ale obawiam sie ze i to by nic nie pomoglo.
I co z tego ze bylo 8 miejsce w poprzednim sezonie jak prawie takim samym skladem zdominowalismy cala lige a i statystyki mowia same za siebie.
Ty sie nie martw czy Wiselka bedzie grac o utrzymanie ty sie lepiej martw zeby sie wam do dupy nie dobrali i za ustawianie meczow do II ligi nie wygonili.
Tak jak pisalem wczesniej Bialorusini pokazali wam miejsce w szeregu i jestem ztego powodu zadowolony. Nawet jakbyscie grali w finale LM(wypluwam to slowo) to bym Wam Arce i Lechowi nie kibicowal, wszystkim innym z mila checia, jakos do Legi mam szacunek chociaz ich nie cierpie ale do tej trojki nigdy szacunku mial nie bede.
A i odnosnie Twojego postu nr 2075 Ty nie oceniaj poziomu naszej rodzimej ligi na podstawie tylko waszego wystepu, poczekaj przynajmniej do konca rozgrywek UEFA.