Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2008, 12:10
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
sluchajcie pwoiedzcie mi tylko dlaczego najlepsze poslkie kluby nie sciagjal pilkarzy z ligi brazylijskiej albo argentynskiej tak jak to robia dynamo k szachtar i kluby z moskwy oni n apewno podwyzyli by poziom za drodzy sa ja cos w to nie moge uwierzyc ze nie stac nas na pilkarzy wyrozniajacych sie w 2, 1 , lidze brazylijskiej pewnie sie myle i sa za drodzy a wy co o tym myslicie
Sprawa jest bardzo prosta- jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Spójrz za ile taki Szachtar, czy CSKA sprowadza tych brazylijczyków. Czasem to są kwoty rzędu kilkunastu milionów euro. Pomijam kwestie pensji dla tych piłkarzy. Żeby myśleć o wyciąganiu kogoś rozsądnego z Brazylii albo Argentyny musielibyśmy mieć budżet przynajmniej trzy razy wyższy od obecnego.

Kaspersky napisał(a):Wyświetl post
Może Zvezda nie ma stoperow i chce Kokoszkę w rozliczeniu za Bastę Znajdzmy jakiś fajny klub Adasiowi bo gość naprawdę nie lubi Wisełki.

Ale jak dla mnie to Bełchatow(bez obrazy) byłby lepszym miejsce dla ambitnego Kokoszki niż Belgrad.
Jesteś niczym Feniks, moderatorzy Cię banują a Ty powracasz z popiołów z nową ksywką. Chłopie, weź się zastanów może dlaczego Cię banują.
Odpowiedz cytując