Wyświetl pojedynczy post
Kaspersky
Banita

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2008, 09:55
Pawłowski byłby najlepszy z Polski i Hernani(są w naszym zasięgu). Co do tego to jestem spokojny, moim zdaniem byliby wzmocnieniem podobnie jak Kowalewski. A reszta? nie wiem szczerze...
Wolał sprzedać Kokoszkę i kupić Hernaniego, chociaż Kokoszka jest bardziej uniwersalny. Ale jak nie chce zostać to wymiana Kokoszka- Hernani wyszłaby nam na dobre. Bo Hernani uważam że będzie ogolnie lepszym stoperem niż Kokoszka.

Uważam że to by były bardzo fajne transfery, a do tego jeszcze prawy obrońca i wysoki napastnik. Napastnika chciałbym starszego typu Dosek. Bo moim zdaniem taki wysoki napastnik bardzo by nam się przydał przede wszystkim na końcowkę. A w tym wieku nie byłoby już nacisku że musi grać w 1 składzie bo się musi rozwijać. A obroncę prawego w wieku Bartczaka. Uważam że po takich wzmocnieniach mielibyśmy bardzo przyszłościową, szeroką i wyrownaną kadrę.

Kowalewski
Hernani
Pawłowski
wysoki starszy napastnik
obrońca prawy poniżej 24 lat

Moim zdaniem nie ma sensu kupować Garguły bo po prostu w składzie są lepsi. Zauważcie kto grał u Leo. Leo chciał też Cantoro, pewny skład miał też Sobol. Jirsak też bardzo dobry. A Zienczuk jest typowym lewym pomocnikiem w przeciwienstwie do Garguly. A jest jeszcze Boguski ktory moim zdaniem jako ten wysunięty pomocnik jest lepszy od Garguły.
Pawłowski Zieńczuk Łobodzińsk Boguskii i tę 4 rotować. Byłoby bardzo fajnie.

To samo z obroną. Cleber Głowa Hernani to stoperzy podobnej klasy, a Hernani ma przede wszystkim fizyczne warunki i wiek żeby być najlepszym z całej 3.
Kowalewski Pawełek świetna rywalizacja.

Chyba że np. Bełchatow chciałby w rozliczeniu np. Gołsosia i kogoś jeszcze. Może Ćwielonga? na ktorego mieli kiedyś chrapkę. Wtedy można by jeszcze dorzucić trochę Euro. GKS wcale nie ma teraz silnego składu więc kto wie czy Janas w perspektywie niemal pewnego odejścia Garguły nie poszedłby na taką wymianę.
Np. Wrobel też ma od nich odejść. Może chcieliby Gołosia na prawe i Cwielonga na lewe a dali nam Gargułę.

Bednarz kombinuje a lepszych niż Pawłowski Hernani Kowalewski nie znajdzie za taką cenę. Wygląda mi to raczej na działanie pozorujące. Jakich to piłkarzy nie sprowadziliśmy, a potem się okaże że wzmocnienia to takie jak Diaz, ktory owszem może grać dobrze ale będzie dobre mecze przeplatał beznadziejnymi. A ta 3 ma już ustabilizowaną formę i jest gwarancją pewnego poziomu. I jest gwarancją że rywalizacja w drużynie bardzo wzrośnie bo są to piłkarze tak naprawdę do 1 składu, a napewno nie gorsi niż mamy.

Tak apropo Siemak pokazał że w wieku 32 lat można być jednym z najlepszych i najbardziej wybieganych piłkarzy. Dlatego myślę że Sobol jeszcze 2 może pograć tak jak Siemak i nie warto go sprzedawać.

Przy okazji CO TEN BEDNARZ WYPRAWIA. Nie ściagamy piłkarzy ktorych mamy u siebie za bardzo przystępną cenę tylko jakiś wynalazkow. Akurat u siebie mamy teraz piłkarzy co by byli wzmocnieniem kadry za godziwe pieniądze. A potem będzie tłumaczenie że za drodzy i nie przyszli. Niech mi Bednarz pokaże tę swoją listę z Bałkanow i założę się że nie ma na niej lepszych piłkarzy niż ta 3 a jeszcze do tego są drozsi. Wydaje mi się że jego działania to przerost formy(duże wydatki) nad treścią. Jego działania tak jak powiedziałem to jedna wielka mistyfikacja. Chce pokazać jaki to z niego menadżer, że nie ściąga piłkarzy znanych tylko ukryte talenty. A tak naprawdę to kichę a nie piłkarzy do 1 składu ściągnie. Będą nieprzydatni ale Bednarz będzie się czuł spełniony bo to "jego wynalazki".

Gdyby Hernani miał polske obywatelstwo jestem pewien że grałby u Leo bo jest lepszym stoperem niż Kokoszka.
Jak ja bym chciał porozmawiać z tym całym Bednarzem i zapytać go dlaczego takiego perspektywicznego stopera jak HErnani nie ściągnął za to 400-500 tys Euro. Jeżeli zapłacił za Jirsaka 700tys to przecież można powiedzieć że Hernani jest w jego wieku a jest może nawet bardziej utalentowany w relacji do pozycji na boisku. A przecież na nadmiar stoperow nie narzekamy.

Za dobrych czasow Korony Hernani był zawsze jednym z najlepszych na boisku w meczach z Wisłą.
Ostatnio edytowane przez Kaspersky : 22.06.2008 o godz. 10:47.
Odpowiedz cytując