ToTylkoJa napisał(a):

|
Słyszeliście Borka? Mówił, że BOHATER ELIMINACJI Kerżakow(nie wiem jak to się pisze) został w domu. Pewnie nie miał formy. A u nas połowa składu pojechała za zasługi z kwalifikacji ( Krzynówek, Żurawski...).
|
Nie grają również bracia Vasili i Aleksei Berezutski (też nie wiem jak się pisze) bo sa podobno w słabej formie. A w eliminacjach grali bardzo dużo. Widać w Rosji grają Ci, którzy są w formie, a nie nazwiska.
Powiem szczerze to jestem zszokowany Arszawinem. Widziałem tylko 3 jego mecze (finał PUEFA i 2x ME) i jestem pod NIESAMOWITYM wrażeniem. Wiedziałem, że Rosjanie poszli do przodu, że mają dobrych graczy ale, że ktoś AŻ TAK dobry tam gra... I ten jego drybling. To nie są jakieś tam efekciarskie flip-flapy, ping-pongi czy inne przekładanki, ale niesamowicie szybki balans ciałem, przyspieszenie. Jak dla mnie jest w trójce najelpszych graczy Euro2008. Ale do Realu nie trafi bo wygląda jak chłop z rosyjskiego zadupia siłą oderwany od pługa

Również boczni obrońcy imponują, szczególnie ten lewy. W ogóle to wczoraj mieliśmy momentami futbol totalny.