Wyświetl pojedynczy post
Paparapa
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2008, 00:51
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Z reguły staram się unikać internetowej napinki, ale jesteś ku*wa pajacem, którego razem z ww przez Maćka zawodnikami nigdy nie chciałbym widzieć na Wiśle. Nie stać nas na fochy względem tej ku*wy? Pieniądze to nie wszystko bucu jeden. Dudka to to samo co Adaś- wielka gwiazda, której się nie chce biegać po lewej obronie i strzela przez to fochy, bo on chce grać gdzie indziej. A Ty bucu bronisz takich jak on. Pisałem to już kiedyś- krew mnie zalewa jak widzę jakich kibiców dorobiła się Wisła. Za "sukces sportowy" są w stanie sprzedać godność i szacunek do tych barw, które rzekomo tak bardzo kochają.
Wypada sie tylko podpisac pod slowami Dudiego.

Do kibicow sukcesu,fanow pilki noznej : Wisla to nie wylegarnia frajerow,ktora moze zasilic byle Dudka czy Kokoszka.Mam gleboko w dupie fakt,ze Dudka kiedys tam zagrala pare dobrych meczy w Wisle.Dla mnie liczy sie podejscie zawodnika do klubu,do kibicow a nie troska tylko i wylacznie o swoja dupe.

Wiec skonczcie .......ic,ze Dudce nalezy sie transfer za granice bo gral swietnie u nas itd itp.
W praktycznie kazdym wywiadzie podkresla, ze ma dosc gry w Wisle.Niech spierdala.Zjebanej kariery zycze obu gwiazdorom.

WISŁA TO MY!
Ostatnio edytowane przez Paparapa : 22.06.2008 o godz. 00:53.
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
Odpowiedz cytując