koyoot napisał(a):

Powiedzcie mi tylko czy ja naprawde widzialem Rosjan czy to byli pilkarze ktorzy byli naturalizowani i po kilkunastu opercajach plastycznych, zeby ich "wybielic"? Bo to co ogladalem dzisiaj wyszkolenie techniczne szybkosc gry, ulozenie taktyczne to po porstu tak umie grac tylko Brazylia i to ta najlepsza Brazylia.
Dodam tylko ze bylem za Holendrami ale po 3 bramce dla Rosjan cieszylem sie jak glupi, bo z taka gra Rosjanie moga sie cholernie liczyc w walce o zloto. I po raz kolejny Hiddink udowadnia ze jest najlepszym trenerem na swiecie. Amen.
|
Moge tylko dopisac ,ze dawno nie widzialem gry Rosjan na jakims turneju,ale to co pokazuja...to naprawde wielki szok.Skoro Grecja mogla to oni tez,byle byli tylko bardziej skuteczni.
Borek czy Boniek bez przerwy robili jakies aluzje przy tym do naszej reprezentacjii,niby nic nie mowią,a jednak to robia
Arszawin,Pawluchenko ...o nich beda sie niedlugo bic Arsenale i inne..mnie natomiast podoba sie gra Zirkowa,tak niepozorny a wspanialy zawodnik ,szybki dobry technicznie..
I tak ogladajac takich Rosjan ,i majac w pamieci te 3 mecze naszych Bialo-Czerwonych pomysalem "Boze to my juz nie jestemy za nimi 100 lat,ale i 200"....jak sie popatrzy jak oni biegaja,jak podaja,jak MYSLA na boisku.
Ale spokojnie my mamy Leo,100 Holednarskich Fizjologow,i Listka tak wiec byle do RPA w 2010 ,napewno bedzie lepiej....(tylko po co samych siebie oszukiwac

)
P.S Hiddink nie wzial na Euro Kerzakova..to tak jakby Benkakker Smolarka.....ktos sobie to wyobraza..