FajQ napisał(a):

|
Szkoda mi troche Holendrów w facie grupowej pokazali że potrafią grać super piłke.
|
nie wiem czy pisałem to tutaj czy nie, ale mówiłem(

) ż epoczekajmy na mecz w którym każdy strzał Holendrów nie bedzie strzałem życia. Bo wartośc drużyny niepoznaje sie wtedy kiedy po stracie bramki Robbenowi wychodzi uderzenia miodzio, tylko wtedy kiedy drużyna jest w stanie tytaniczna pracą stwarzac sobie okazje
Dzisiejszy mecz pokazał, ze Holandia nie ma charakteru i tyle. Drużyna bez charakteru nie ugra nic w turnieju. Zawsze tak było i będzie
Turcja, NIemcy, Rosja- co łączy te ekipy?
S****ysyński charakter, odwaga, i co pewnie też nie jest bez znaczenia, silny naród
Holandia miał pokazac charakter dzisiaj, pokazała to co zawsze czyli wielkie gówno, nie szkoda mi ich ani trochę, bo jak tacy zawodnicy nie potrafia wykorzystać takiego srodka obrony jak rosyjski, to nie mamy o czym rozmawiać
dynek.pl napisał(a):
|
zeby Polacy cieszyli sie z sukcesow ruskow ...
|
żeby niektórzy zechcieli kiedyś wydorośleć, a nie zachowywali sie jak 12latkowie którzy jak ich ulubiony team zagra dno, to powiedzą, że pech, albo nie przyznaja , ze ktoś zagrał super bo kiedyś, ktos coś źle zrobił nam
Tak wiem: zabory, Stalin...