Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2008, 17:38
pozwol na riposte chamie dudi -jako ktos kto chodzil na Wisle od drugiej polowy lat 80tych chyba mam prawo?
Tak sobie popatrzylem na godzine i albos sie pan na.......il o nieprzyzwoitej porze albo z pana przypadek kliniczny.
Jesli to ma byc ten szacunek wzgledem siebie o ktorym pisal emsi to gratuluje.

A co do szacunku i godnosci dla barw - w jakim swiecie Ty zyjesz?To sie tyczy nas a nie grajkow z ktorych 90% jak nie wiecej nie mysli o niczym innym jak tylko o kasie.
Akurat przyklad Kokoszki jest o tyle inny bo on bardziej niz o kasie , mysli o grze.
Tu nie gra wiec na chama chce stad odejsc.Proste i przejzyste a ze robi to w nieciekawym stylu? - ludzie sa rozni.Nikt nie karze Ci miec za grosz szacunku do niego za to ale to nie daje Ci prawa by wyzywac kogos mlodszego, kto ma inny poglad na ta sprawe.
Mozna wytlumaczyc, podac argumenty ale cham dudi idzie po bandzie, zwyzywac od bucow i pajacow malolata - brawo ****a, brawo
Moze dla Ciebie zycie ma tylko czarny albo bialy kolor - Twoj problem.Wiec jesli masz choc grosz honoru o ktorym tak piszesz - przepros mlodszego kolege.

ps.
nigdy w zyciu bym nie przypuszczal ze bede w jakis tam sposob bronil Kokoszki.
Nigdy mnie nie przekonal gra ,tym bardziej charakterem - dla mnie to taki mlodszy Dudka.
Dzien w ktorym sie ich obu pozbedziemy ,bedzie dobrym dniem dla Wisly.
Jednak patrzac na Was, jak łatwo formujecie ekstremalne sady o kazdym kto dziala nie po Waszej mysli, mysle ze albo jestescie totalnymi egoistami ,ktorym sie wydaje ze kazdy grajek tak jak Wy, powinien dozywotnio kochac swojego pracodawce, albo co gorsza, zyjecie w swiecie jakis zludzen i urojen.

Dajecie sie nabierac na jakies tanie gesty tych, ktorym to akurat jest na reke a potem placzecie ze zdradzil.

Futbol ,Wisla -to nie jest dla nas tylko 6 czy 5 liter -dla grajkow to dokladnie 5 liter = PRACA i tak to traktuja.Zle im to chca odejsc, nawet w najbardzije podly sposob.
Juz widze jak wszyscy , co gdziekolwiek u kogos pracuja, szanuja go, kochaja i sa fair w stosunku do niego, a jak im zle to zaciskaja zeby i tyraja nadal, byle tylko nie skrzywdzic pracodawcy
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.06.2008 o godz. 17:45.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując