Yaro1984 napisał(a):

|
Nie znasz realiow a zabierasz glos.Takie zasady sa dopiero od pol roku.Wczesniej biletow nie bylo wcale,tylko karnety.Kobiety rowniez nie mialy znizek.Kibic byl postrzegany jak potencjalne zlo.Stadion niebezpieczny,nieprzystosowany do dzisiejszych czasow.Macie lepszego sponsora i cwaniakujesz?Gdyby nie Cupial niczym nie roznilibyscie sie od Odry Wodzislaw.Nie mowie tego w zlosliwosci,to dotyczy kazdego klubu bez porzadnego sponsora.Szufladkowanie wszystkich kibicow do zakapturzonych dresow to naduzycie.Sa tacy i tacy,nie wrzucaj wszystkich do 1 worka.U Was tez jest masa prostakow jak i u nas.To sa Ci sami ludzie tylko w pewnym momencie zycia stwierdzili:ja jestem za tym a ja za tym...taka miedzy nimi roznica.
|
No ale nie mielicie biletów tylko przez pewien czas nie wiem czy nie przez pół sezonu, sami sobie na to zapracowaliście.To że kibic jest postrzegany jako potencjalne zło można zauważyć na każdym Polskim stadionie nic szczególnego . Stadion niebezpieczny ? ale dla kogo kibiców Cracovii ,gości a może piłkarzy ? po raz kolejny napisze sami sobie na to zapracowaliście, że macie taka sławę a nie inna . Niby lepszy sponsor a w poprzednim sezonie to wy byliście wyżej od nas w tabeli ,gdyby nie Cupiał to pewnie teraz sponsorowałby nas ktoś inny takie gdybanie nie ma sensu.