rys28 napisał(a):

Wyrazy uznania.
Ja na to wszytko mam swoją teorię, której będe się trzymał i na której jakby nie było opieram dzisiejsze zwycięstwo Sbornej z Holandią. Otóż o co chodzi. Nie wiem czy zauważyliście,ale większość drużyn narodwych prowadzą młodzi trenerzy. Chorwacji,Włoch,Rumuni,Holandii. Bardzo fajnie tylko zważcie,że jakby nie było w konfrontacjach z trenerami dojrzałymi,ktorzy mają jakieś doświadczenie ci trenerzy popełniają błędy No bo co się wydarzyło podczas wczorajszego meczu? Zwyczajnie brak reakcji z ławki Chorwacji,aby grać skrzydłami. Turcy są bardzo przecietni na bokach. Zauważcie,że dwie najgrożniejsze sytuacje w meczu, po ktorych Turcy mogli stracić bramkę były właśnie po dośrodkowanich i jednym rajdzie skrzydłem. Wystarczyło jeden raz ukłuć Turków w meczu i byłoby pozamiatane. Choć nie wiem szczerze mówiać ile na Turków to wsytaczająco,dwie bramki tez na nich wrazenia nie robią

. Wsytarczyło kilka wskazówek, doświadczenie i faworcyzowani Chorwaci, szczerze mówiąc niesłusznie typowani w tym gornie, byliby w pólfinale. Tak więc doświadczony trener jest bardzo,ale to bardzo ważną sprawą na takich turnirejach. Żadne tam Donadoni,który ledwo co z gupy wyszedł czy Balić. Hiddink dzisiaj zgodnie z moją teorią powinien pokazać Van Bastenowi gdzie jego miejsce.