Temat: Euro 2008
Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2008, 10:46
rys28 napisał(a):Wyświetl post
Dziękuje bardzo!
Wyrazy uznania.

Ja na to wszytko mam swoją teorię, której będe się trzymał i na której jakby nie było opieram dzisiejsze zwycięstwo Sbornej z Holandią. Otóż o co chodzi. Nie wiem czy zauważyliście,ale większość drużyn narodwych prowadzą młodzi trenerzy. Chorwacji,Włoch,Rumuni,Holandii. Bardzo fajnie tylko zważcie,że jakby nie było w konfrontacjach z trenerami dojrzałymi,ktorzy mają jakieś doświadczenie ci trenerzy popełniają błędy No bo co się wydarzyło podczas wczorajszego meczu? Zwyczajnie brak reakcji z ławki Chorwacji,aby grać skrzydłami. Turcy są bardzo przecietni na bokach. Zauważcie,że dwie najgrożniejsze sytuacje w meczu, po ktorych Turcy mogli stracić bramkę były właśnie po dośrodkowanich i jednym rajdzie skrzydłem. Wystarczyło jeden raz ukłuć Turków w meczu i byłoby pozamiatane. Choć nie wiem szczerze mówiać ile na Turków to wsytaczająco,dwie bramki tez na nich wrazenia nie robią. Wsytarczyło kilka wskazówek, doświadczenie i faworcyzowani Chorwaci, szczerze mówiąc niesłusznie typowani w tym gornie, byliby w pólfinale. Tak więc doświadczony trener jest bardzo,ale to bardzo ważną sprawą na takich turnirejach. Żadne tam Donadoni,który ledwo co z gupy wyszedł czy Balić. Hiddink dzisiaj zgodnie z moją teorią powinien pokazać Van Bastenowi gdzie jego miejsce.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując