Wyświetl pojedynczy post
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2008, 19:18
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Z reguły staram się unikać internetowej napinki, ale jesteś ku*wa pajacem, którego razem z ww przez Maćka zawodnikami nigdy nie chciałbym widzieć na Wiśle. Nie stać nas na fochy względem tej ku*wy? Pieniądze to nie wszystko bucu jeden. Dudka to to samo co Adaś- wielka gwiazda, której się nie chce biegać po lewej obronie i strzela przez to fochy, bo on chce grać gdzie indziej. A Ty bucu bronisz takich jak on. Pisałem to już kiedyś- krew mnie zalewa jak widzę jakich kibiców dorobiła się Wisła. Za "sukces sportowy" są w stanie sprzedać godność i szacunek do tych barw, które rzekomo tak bardzo kochają.
Chłopie wyluzuj. Koleś napisał swój pogląd na sprawę. Najeżdżasz na niego jak na kobyłę. Jak to się mówi - trochę kultury.

A co to pana Kokosa. Coś czuję że jego stara mu namieszała w głowie. Kiedyś dawno temu czytałem, jak jego matka ubolewała że Adaś nie gra regularnie . Jaka ma być teraz przyszłość Kokoszki ? Albo obrona majstra ME albo transfer gdzieś do Włoch ( za przyzwoite pieniądze). I mam nadzieję że już go w pierwszym składzie nie zobaczę.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując