Wyświetl pojedynczy post
Brozinhio
Banita

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2008, 18:19
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Po tym co powiedział dziś Adrian Ochalik mam tylko jedną prośbę:
ADAM, WYPIERDALAJ!
I nie dotyka mnie to, że "stracimy przyszłościowego obrońcę".
Adam "od.......cie się wszyscy" Kokoszka chyba zrozumiał, że jego menedżer nie połapał się dobrze w przepisach cd. Prawa Webstera, oj, jak mi przykro.
Niemniej jednak nie ma już rzeczy, która przywróciłaby mi szacunek do tego gówniarza.
Chciałem, aby Dudka i Matusiak już nigdy nie założyli trykotu mojego ukochanego klubu.
Co do tego drugiego - chyba się uda. Więc teraz chciałbym "dołożyć" do listy "Wielkiego Adasia" - w mojej opinii ten człowiek po prostu na to nie zasługuje...
Skad u Ciebie tyle pesymizmu

Mówisz nie ma dla nich miejsca w Wiśle A ja mówię że w Wiśle nie ma miejsca dla kibiców którzy myślą że moga decydować kto ma zostać a kto nie. Zaraz sie nam tu zrobi to co w Warszawie - tam też kibice decydowali ...

Kokoszka zrobił bład - zgadza sie - mozna powiedzieć że "zdradził" - choć on jedynie sorzystał niestety z jak mu się wydawało przysłógujacego mu prawa.
Jest młody i uzależniony od manegera pewnie. Nie ma co się obrażać bo jeszcze moze się okazać ze będzie naszą podporą na długie lata.

To co trzeba zmienić to te głupie przepisy, dziwię sie że klubu nie zrzeszyły się jeszcze żeby je skasować. Kontrakt to kontrakt, jak nie chce być przez 5 lat to niech nie podpisuje ...

I nie myśl ze jestem jakimś fanem jego talentu, bo uważam że nie słusznie jest powoływany do kadry już teraz, bo wciąż musi się dużo uczyć. Ale nie można doprowadzić w klubie do sytuacji kiedy oddaje się za darmo albo marnuje kolejnego b. dobrze rokujacego gracza.
Nie stac nas na to po prostu. Pomijając fakt że piłkarzy którzy budowali by siłę Wisły w przyszłych latach po prostu nie ma. Z w miarę młodych piłkarzy z pierwszej druzynu jest tylko Boguski Paweł który max za 1,5 roku odchodzi, jego brat, Diaz, Jirsak, Łobodziński no i właśnie Dudka z Kokoszka. w rezultacie za rok maxymalnie dwa, zostalibyśmy z takim składem. Cebanu - Diaz, Kowalski, Krasnodębski, Rygielski - Piotr Brożek, Jirsak, Maczyński, Łobodziński - Boguski, Kmiecik - nie ma co - LM jak sie patrzy.

Nie stac nas na fochy względem Kokoszki.
A do Dudki żalu nie mam, zasługuje na wyjazd, choć ostatnią rundę się trochę opierniczał. Ale nie jesteśmy w stanie zagwarantować mu satysfakcjonujacych warunków.
Odpowiedz cytując