|
Teraz już nie Leo jest winien,tylko lekarz kadry (wg mediów oczywiście). Do tego dochodzi ta cała sprawa z Kubą,który dzisiaj powiedział,że obiecał,że będzie milczeć,ale na dniach coś jednak powie. Dziwne to trochę.Gorzej będzie,jak się nam Błaszczu wpakuje w jakies niepotrzebne konflikty i tyle...
A co do kadry...Czasami odnoszę wrażenie,że po 2 meczach z Portugalia,wszyscy tylko tym żyli i uważali,że skoro wygraliśmy i zremisowaliśmy z 4 drużyną świata,to czemu z takimi Niemcami ma nam się nie udać. I większość tych "superekspertów" z tv nie brała pod uwagę,że każdy piłkarz,drużyna,mecz jest inny. Jak dla mnie takie porównywanie też było trochę zgubne. I znowu się powtórzę,że Leo najbardziej zawalił z powołaniami i takiego jego gadanie,że nie miał lepszych piłkarzy. Miał,może nie na każdą pozycję,ale paru lepszych na pewno by się znalazło.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
|