Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2008, 16:02
irman napisał(a):Wyświetl post
1q2 jak Cię lubię, to czytając Twoje posty w sprawie Beenhakkera czuję się jakbym czytał redaktorów Wyborczej. Daj mi jakiś argument żebym doceniał naszego treneiro po tym turnieju. Jaki element za który odpowiada trener wypadł na tych mistrzostwach dobrze? Ja za cholerę nic takiego nie zauważyłem, ale może Ty mi pomożesz.
wolfy napisał(a):Wyświetl post
O ile się orientuję, to w tym sezonie Saganowski grzał ławę, ale jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi.
Pytanie nie do mnie ale troche sie nad tym zastanawialem. Wydaje mi sie, ze w przeciwienstwie do polskich trenrow, a w przeciwienstwie, a w szczegolnosci do Janasa Beenhakker potrafi zaregowac na rozwoj sytuacji na boisko poprzez skorygowanie ustawienia czy odpowiednie zmiany. We wszystkich meczach drugie polowy w naszym wykonaniu byly lepsze, a chyba kazdy zawodnik, ktory wszedl z lawki zaprezentowal sie lepiej od tego, ktorego zmienial. Oczywiscie mozna to odwrocic w druga strone, ze skoro musial wprowadzac zmiany to znaczy, ze popelnil bledy ale Janas popelnial bledy i trwal w nich prawie do konca meczu. O Engelu
nic nie powiem bo po pierwsze nie pamietam wszystkiego dokladnie, a po drugie zlego slowa o nim nie powiem - w przeciwienstwie do wiekszosci szanuje go za ten awans po 16 latach. Dla mnie pto jedno zwyciestwo wtedy to i tak bylo cos. Tak jak zwolnienie Engela nie przynioslo nic dobrego tak samo byloby z zwolnieniem Beenhakkera.
Odpowiedz cytując