Temat Kokoszki jest zamknięty definitywnie.
Lazio to beznadziejny klub co nie potrafi się sam zażądzać, i nie wierze w ich dobre intencje. Jak chcą Dudke to dawać 4 mln € a nie kombinują.
Skoro Kowalewski jest do kupienia za 400 tyś € to ja nie wiem na co my czekamy. To ze ostatnio był w słabszej dyspozycji nic nie znaczy. Jeszcze może być lepszy niż 1 rok temu kiedy wszyscy się nim zachwycali. Zresztą i tak jest o niebo lepszy od Pawełka, a 400 tyś € to śmieszne pieniądze za piłkarza tej klasy.
To samo z Boninem za 500 tyś zł

to już Lewczuk jest wart więcej a chyba nie trzeba mówi8ć że to piłkarz o 3 klasy lepszy, na pewno zwiększyłby konkurencję w zespole.
No i na koniec Hernani - jak dla mnie obrońca z największym potencjałem w naszej lidze, Świetne warunki fizyczne , dobrze gra głową do tego bardzo szybki jak na obrońcę, ma 24 lata. Rok temu chciała go Steua za 2 mln € ale kupili kogoś innego. A teraz 400 tyś €

Jestem pewien że po roku uczciwej pracy w Wiśle byłby naszym najlepszym obrońca, a kto wie czy nie zawodnikiem ! Brać go od zaraz !! (tylko pewnei nie my jedni będziemy nim zainteresowani.)
PS. Nie wiem jak można było pozwolić by Kowalczyk i Jodłowiec uciekli z naszej ligi - kolejni utalentowani piłkarze przeszli nam koło nosa ;/