Temat: Praca
Wyświetl pojedynczy post
hazdrubal
Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2008, 19:38
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Za parę miesięcy będzie po wakacjach ;] Więc dla osób, które się uczą czyt. licealiści, taka praca raczej odpada... No chyba, że w weekend. Widziałem gdzieś na necie ogłoszenie że szukają ankieterów i płacą 60 zł dniówkę co nie jest złym zarobkiem (pod warunkiem że pracujesz 6-8 godzin, a tego ile masz pracować niestety nie napisali )
Wyglada mi to na oferte firmy, ktora zajmuje sie wciskaniem perfum na ulicy... ankieta na zasadzie: czy podoba sie pani ten zapach? tak? to swietnie bo mamy pani do zaoferowania... kumpel sie na to nacial.

RiCo_TSW napisał(a):Wyświetl post
znalazłem coś takiego np. Poszukujemy osób, których zadaniem będzie przeprowadzanie ankiet w domach respondentów na terenie Krakowa.Praca na umowę o dzieło. Wynagrodzenie od 12 zł do 40 zł za zrealizowaną ankietę. Wynagrodzenie uzależnione jest od długości ankiety oraz stopnia trudności.
Odpada nie wszyscy ludzie są otwarci na świat
W dzisiejszych czasach nawet ledwo biorą jakieś głupie ulotki a co dopiero będą poświęcali swój ,,cenny,, czas.
To jest oferta u Jana Górala? bylem tam na spotkaniu o prace... wszystko fajnie, ladnie ale wyplacanie wynagrodzenia mnie zniechecilo. Od 1,5 do nawet 3 miesiecy po wykonaniu projektu (zestawu ankiet). Z tego co wiem mozna przy tym niezle zarobic (nawet do 3tys na miech), ale jednak wymaga to cierpliwosci i sporego wysilku.
Powód: bo cos sie stalo ze sie zesralo
Ostatnio edytowane przez hazdrubal : 19.06.2008 o godz. 19:39.
Odpowiedz cytując