Wyświetl pojedynczy post
Gabri
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2008, 11:18
Daruś ma takie zainteresowanie, że mam nadzieję, że klub nie walnie jakiejś zaporowej ceny typu 5 mln euro i mentalny klon Kałużnego u nas już długo nie pobędzie.

GJ1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja najbardziej lubię komentarze że Bednarz pojechał na urlop i to że nie mamy transferów jest tym spowodowane, a skąd to wiedzą z wp.pl i innych "rzetelnych" serwisów internetowych.

Odzywają się ludzie obeznani w tej dziedzinie,na co dzień przebywający na R22, znający wszystkie tajemnice klubu i z panem JB, są na ty. Mają pewne info że wszystko spieprzył Bednarz bo pojechał na wakacje i tego się trzymają.
To Wilczek potwierdził, że Bednarz pojechał na wakacje w okresie transferowej zadymy. A to, ze żadnego transferu się nie załatwia przez telefon to oczywiste. Żeby robić transfery trzeba zapieprzać i być ciągle pod ręką. W żadnym normalnym klubie szef nie jedzie na urlop w okresie największej pracy. To tak jakby właściciel wypożyczalni nart szedł sobie na urlop i zamykał sklep w zimowe ferie, a potem się dziwił, że mniej nart wypożyczył.

Cytat:
Nie daj Boże żeby Bednarz wykonał jakiekolwiek dobre transfery, wtedy zmienia się ich stosunek i piszą komentarze typu "ja nie zwątpiłem""zawsze wiedziałem że jest dobrym dyr. sportowym""Bednarz dzięki Ci". Przez to właśnie dalsze rozmowy i dyskusje w tym wątku stają się bezcelowe.
To już nie można Bednarza skrytykować, że zapieprzył jakiś transfer i pochwalić go za drugi? Nikt (albo przynajmniej prawie nikt) tu nie podsumowuje okienka transferowego i całokształtu pracy Bednarza. Jak załatwi jakiegoś zdolnego grajka za sensowne pieniądze jak Pawłowskiego, Kowalczyka czy Lewczuka to go będzie można chwalić. Ale co to ma wspólnego z tym, że spitolił transfer Lewandowskiego to naprawdę nie pojmuję. Skąd u niektórych taka rozkmina, że wszystko ma być czarno-białe: albo Bednarz bezbłędny, albo do dupy? Albo "Bednarz zajebisty bo nie ściąga takich ćwoków jak Lewandowski" albo "tragedia, czeka nas środek tabeli".
Odpowiedz cytując