Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2008, 19:32
To co pisałem, brak zas**nego psychologa. Ja wiem, że to nie męskie, nie polskie, nie po piłkarsku i że trener jest od tego, ale ewidentnie widać, że niektórym (a właściwie prawie wszystkim) siada psycha przy większej stawce.
Co do kadry po mistrzostwach, to dopiero wyjdzie czy Leo jest dobry czy nie. Bo ja od niego wymagam, gdyż uważam, że obecnie jest to jeden gość, który może to zrobić w miarę bezboleśnie (czyt. bez wielkiego spadku formy), aby przebudował tę reprezentację. Żegnamy się z Bąkiem i Żurawskim, prawdopodobnie z Krzynówkiem. To pierwsza linia odsiewu, z zapowiadanych do sprawdzenia piłkarzy warto zwrócić uwagę na Boguskiego. Wypadałoby też wreszcie sprawdzić kogoś z trójki: Kowalczyk, Garncarczyk, Boenisch. Nie wiem jak idą postępy z Obraniakiem czy jak mu tam dokładnie, ale jeśli się rzeczywiście stara i nie chce wykorzystać naszej reprez.żeby zwiększyć sobie szanse na grę gdzieś indziej, to też można przetestować gościa. Nie mówię już o wyszukiwaniu środkowych obrońców czy ogólnie obrońców.
Odpowiedz cytując