jasnyGwint napisał(a):

a kto tu o pucharach mówi ? jakich pucharach, czyżby LM?
może uda się wylosować fajnego przeciwnika np Liverpool, meczyk na śląskim, potem 'planowa' porażka w PUEFA z jakimiś bolkami, no i trzeba będzie wrócić do ligowej szarzyzny i walczyć o tego majstra.
Dalej niektórzy nie rozumieją że świetny wynik z poprzedniego sezonu to zasługa Kosowskiego i niesamowitej formy Zieńczuka z rundy jesiennej. Jacy jesteśmy silni pokazała nam Legia ogrywając 3 razy z gówniarzami w składzie.
Ja to widze tak że na dzień dzisiejszy:
-tracimy Głowackiego, Dudke, Pauliste i może Sobolewskiego
-nasza prawa strona to dramat
-Zieńczukowi taaaka runda napewno się już nie powtórzy
-nie mamy w zasadzie zmeinników na obronę, pomoc i atak
-mamy jednego napastnika.
Nasi główni rywale się wmacniają, a my nie potrafimy nawet utrzymać składu.
Jeszcze może być tak że będziemy się przyglądać walce Lecha i Legii o tytuł.
no wiadomo, nie ma kasy to co zrobić, tak tylko mówie
|
narazie nie wiadomo co bedzie z Arkiem, dla Dudki prawopodobnie nie ma ofery oficjalnej, jest tylko zainteresowanie, podobna sytuacja sie dotyczy Sobola wiec nie wiem dlaczego płaczecie na tym forum

?
moze Legia i Lech sie wzmacniają, kupuja nowych zawodników ale to sa chlopcy na poziom OE a nie Europy!
Iwanski jest b.dobrym zawodnikiem ale z mocniejszymi zespolami sobie nie radzi. Nawet z Wisłą nie radził sobie, nie mowiac o rumunach.
Lewandowski... napewno talent i to spory ale tak naprawde dopiero okaze sie jak ten zawodnik poradzi sobie z gra przeciwko Wisle, Legii czy nawet Groclinowi. P.S. pamietacie Floriana? tez byl placz ze go Lech sciagnal... talen a'la Blaszczykowski
Arboleda swietny obrońca i brawo dla Lecha, szkoda ze Bednarz o tym nie pomysłal, ale z drugiej strony kibice by go zjedli
Jeszcze zostal Pawłowski, Bartczak i moze Garguła chociaz ten ostatni jakos mnie nie przekonuje.
EURO pokazalo ze polscy pilkarze sa poprostu słabi i lepiej wydac troche wiecej na zagranicznego niz wtapiac 650tys ojro w takiego Iwanskiego. Prawda jest taka ze kogo z piłkarzy OE Wisła by nie sciagneła to zaden nie jest w stanie pomoc w walce o LM. trzeba szukac... ale na zachodzie