Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2008, 15:35
http://www.sport.pl/sport/1,90858,53...printerow.html

Wywiad z 'a kto k**** jest' Lindemannem.

Jak nasze wielkie gwiazdy polszitu denerwowaly mnie caly czas , jak rzucily sie na w/w pana , to normalnie moglbym zabic

Przeciez nawet taki totalny amator jak ja wie ze przez 3 tygodnie to mozna sobie co najwyzej palec do tylka wsadzic.
Jak do Leona moge miec pretensje o rozne rzeczy to do fizjologowi nic zarzucic nie moge.
Na tle niemiachow pod tym wzgledem prezentowalismy sie przyzwoicie i to mi wystarczy bo jedyne co mozna zrobic przez te 3 tygodnie zle to zajechac grajkow a tego nie widzialem.Kontuzje?Nie tylko nasi padali na tym turnieju

Jedyna osoba z zupelnie innej bajki w tym studiu to Boniek ,jak mozna go nie lubic, to chlop ma taka wiedze i taki dystans do wszystkiego ze czapki z glow.

ps.
Lepszy z cytatow mojego ulubienca, przemytnika szlugow.
'Karny dl Rumunii totalnie z kapelusza, to juz 5 x bardziej nalezal sie Austriakom'

3 minuty pozniej ,ktorys z trenerwo przygotowujacy analizy
'jak widzimy na podstawie analizy wideo - ewidenty karny dla Rumunii'

Mina Tomusia bezcenna

ps. jak najbardzie to bylem w****iony po meczu z Chorwacja B ,bo patrzac co Chorwaci zagrali, mozna to bylo wygrac jak by sie chcialo , to po meczu Rumunii z Holandia B , troche mi przeszlo.
Dla Rumunow byl to o wiele wazniejszy mecz niz dla nas a i tak nie byli nic w stanie zrobic
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.06.2008 o godz. 15:38.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując