Ale z was dekadenci !! Koniec świata się zbliża, w Polsce nie ma wartościowych piłkarzy, nawet Leo nie pomógł odmienić naszej beznadziejnej piłki! Tragedia.
Z drugiej strony nie ma co się dziwić ze wszyscy wygrzydzaja na Iwańskiego czy innych że są słabi, bo ci sami (czyli ok 80 % tego forum) mówią że Dudka jest tak beznadziejny ze szkoda go tutaj trzymać. Tylo czemu jest w tej chwili najbardziej pożądanym Polskim piłkarzem za granicą

Nie macie zielonego pojęcia o football'u !! I nie mówie że ja jestem alfą i omegą ale nie piszę przynajmniej tutaj takich bzdur. Skoro Wisła nie am kupować czołowych polskich zawodników to kogo

Czechów z 3 ligi

A liga czeska to pewnie cud świata jest

A może mamy kupować reprezentantów Holandii

Myślę że gdybysmy sciągneli Sneidera to też znaleźli by się malkontenci. Że za niski że za moło włosów na głowie itp.
Dudka poza Borucem był najlepszym piłkarzem na Euro i grał na poziomie absolutnie światowym, ale oczywiście nikt tego nie powie bo macie wszyscy zapieprzone głowy huj-wie-czym. Łobodziński zagrał bardzo słabo z Chorwacją, ale z Niemcami był wyróżniajacym się graczem dopóki nie zszedł.
Będzie jeszcze naszym najlepszym piłkarzem.
No i w końcu na temat. Iwański jest świetny, podczas ubiegłorocznych eliminacji do LM miał słabą forme i tyle, ale oczywiście pseudo-znawcy co piłkę widzą z telewizji publicznej widząc tylko ten mecz powiedzą że jest słaby.
A jest to piłkarz z najwyższej piłki w naszej lidze, podejżewam że w Legi lepiej będzie sobei radził niż Roger, który jest bardziej efektowny niż efektywny. Ale oczywiście pół roku temu wszyscy też Rogera uważali za miernote (patrz po meczu z reprezentacją obcokrajowców OE). kibice niech się zajmą kibicowaniem, a nie politkowaniem. !