Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2008, 14:25
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
nie no jasne. Pamiętam jak Wisła kupiła Łobo I wypożyczyła Matusiaka, to każdy był tu zadowolony (no prawie kązdy). Pamiętam również tą sytuację z klauzulą Garguły, 90% tu piszących modliła się, aby miał ją zapisaną. Czyli jak zawodnicy przechodzą(lub mają przejść) do Wisły, to są dobrzy, ale jak Ci sami są przymierzani/mają przejść do drużyny Legii, to nagle okazuje się, że są przereklamowani. W sumie nie dziwie się, identyczną tendencję obserwuję na portalach Legii czy Lecha.
Nie wszyscy, ale to szczegół...

Podane przez Ciebie przykłady wystarczą za komentarz

Słuchaj dzieciaku - bo już widzę, z kim mam do czynienia - nie chodzi o to, żeby kupić piłkarzy, a o to, aby kupić dobrych piłkarzy(jak na naszą buraczaną ligę, oczywiście). Nie mam nic przeciwko, abyś jarał się na wszelkich dostępnych forach jakich to Legia asiorów nie sprowadziła, ale wszystko i tak zweryfikuje boisko.

No, ale niech będzie - zazdroszczę wam, takich orłów sprowadzacie. Co my teraz, biedni wiślacy, zrobimy. Przecież nam pokemony na forum żyć nie dadzą
Wyszło szydło z worka, mam kompleks Legii. Ale wstyd...

Na koniec, żebyśmy się dobrze zrozumieli - znacznie bardziej się obawiam tych drugoligowców hiszpańskich, coście ich sprowadzili. To mogą być prawdziwe wzmocnienia(było nie było - z ligi mocniejszej niż nasza).

P.S. Zamieniłbym Iwańskiego, Gargułę i dorzucił jeszcze Lewandowskiego za Arboledę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.06.2008 o godz. 14:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując