Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2008, 21:36
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
I o to Andrzeju cały czas mi chodzi.
W tej chwili uważam, że Brożek jest zdecydowanie gorszym zawodnikiem niż Żurawski z najlepszych lat, Frankowski czy Kuźba (który za swojego czasu posłał Frankowskiego na ławę).
Być możę, kiedyś Brożek dorówna poziomiem do powyższych piłkarzy, w tej chwili jednak jeszcze mu duuuużo brakuje.
Na te statystyki się nie zamierzam patrzeć, bo porówywani piłkarze mają/mieli inny styl grania jak i funkcje na boisku,inna była strategia gry.Szkoda, że nie masz statystyk z procentu wykorzystanych sytuacji.Nie pamietam bym jakoś szczególnie narzekał na skuteczność naszych dawnych piłkarzy...
Napastnika rozlicza się ze strzelonych bramek, karci za niewykorzystane sytuację.U mnie czara goryczy się przelała po meczu z Legią i tym nonszalanckim podejsciem do karnego (przed strzałem, chciałem się z kumplem założyć o 100 zł że nie strzeli- najlepszy napastnik ligi).
Paweł Brożek dla niektórych może być wzorem snajperskiego kunsztu, mega technikiem i talentemdla mnie jest piłkarzem jakich wielu w .Być może jedynie wyróżnia się szybkością jak i niekonwencjonalnym strzałem.Nie mniej jednak mam nadzieję, że po przyszłej rundzie go już nie będzie, a za cięzkie pieniądze, za którego go sprzedamy, kupimy jakiegoś zdolnego młodego zawodnika zza granicy, bo wybaczcie, ale straciłem przekonanie do polskich piłkarzy po tym co zobaczyłem na Euro.
W przciwieństwie do kolegi uważam Brozka za najlepszego napastnika OE. Nie wdaje się w dyskusje czy jest lepszy od Zurawskiego czy Frankowskiego. A za pieniadze zarobione po sprzedaży Brozka jakoś nie widze lepszych z naszej kórzy strzeliliby tyle bramek co ON.

I tez nie widze tych młodych zdolnych z zagranicy lepszych od niego którzy do nas trafiają

PS
Na pewno lepiej by się zaprezentował niż Żurawski na ME... !