|
Leo chodzi i robi zasłonę dymną i tyle w temacie. Ja osobiscie wierzyłem przed ME w to ze jest jakis pomysł u tego gościa na reprezentacje. Ze poprostu wie co robi, ale jak zmienił Lobo na Piszczka w pierwszym meczu to podziękowałem. Dzis przeraża mnie jego pycha i zadufanie w tym ze to on jest bogiem i tak ogolnie to od.......cie sie odemnie, jestescie dupki itp.
Graliśmy najgorsza piłke na tych mistrzostwach, jakosciowo, szybkosciowo. Austria potrafiła zmusić nas do 30 mintu gry w dziada na swoich zasadach. Takie przestrzenie jakie były wolne w polskiej drużynie to to było poprostu przerazające, a graliśmy tak że 4 obrońców w 70 % sytuacjach ofinsywnych nie wychodziło ze swojej połowy. Atak jednym lub dwoma zawodnikami, z czego jeszcze brakowała szybkosci temu na szpicy czy był to Sagan czy Smolarek. Niewiem czy jest taka statystyka ale Boruc jak dla mnie wybronił na tych mistrzostwach z 7 sytuacji 100% jeden na jeden. Żadna inna reprezentacja nie sprokurowałą tyle zagrozenia dla swojej bramki. I to z 6 defensywnymi piłkarzami w ustawieniu.
Mamy chyba 8 trenerów z czego 4 to Holendrzy, gość od przygotowania fizycznego to według Lea dr swiatowej klasy a na codzien ponoc 3 lige przygotowuje.
Holendrzy wprowadzili futbol totalny, Leo totalnie chujowy.
Szczególnie pierwszy sezon Żurawia w Wisle to był popis... Brozek rozwija sie z sezonu na sezon i sadze ze w koncu wyelimuje i to ze strzela jedna na 3, ale do tego ma cos w sobie ze ma te okazje, czyta gre dobry start do piłki szybkość.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 17.06.2008 o godz. 15:15.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
|