Wyświetl pojedynczy post
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2008, 08:48
Football Sorceress napisał(a):Wyświetl post
Wystawilibyśmy jakąkolwiek drużynę z naszej ekstraklasy lub nawet starej II ligi i zagraliby lepiej. Wykończyliśmy sie mentalnie, tak jak przedwczoraj Czesi. Chorwacja odwrotnie: od słabego meczu z Austria na szczyt. Wisła by Chorwację zmiażdżyła, Lech i Legia spokojnie by ją skopały, nawet Sosnowiec wywiózłby remis...
jeszcze trochę ponad miesiąc i poznasz siłę naszego klubowego futbolu

nie oglądałem dokładnie meczów Trynidadu i Tobago ale z jak sobie przypominam to grali lepiej od nas a fizycznie to byli zdecydowanie lepsi.
Powiem szczerze jakoś poprzednie mecze mogłem przełknąć nie było aż tak źle ale wczoraj to czułem sie jak w meczach z Valerengą czy Guimares, zwolnić trenera można ale chyba tylko naiwni wierzą że to coś zmieni.

a Bednarzowi odradzam kupowanie polskich piłkarzy a im bliżej bramki przeciwnika tym gorzej także Czesi są blisko ceny przystępne, bo z naszymi to jest tak że albo są piłkarsko za słabi albo to mentalne pipy

Ciężki jest los polskiego kibica 1 zwycięstwo na 20 lat ze rywalem klasy światowej, 1 piłkarz klasy światowej na 20 lat, jeden sukcesik klubu na 10 lat