Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2008, 02:33
Śmieszy mnie kiedy "zdroworozsądkowe" głosy na forum mówią, że z pustego to i Salomon nie naleje, że to wina braku piłkarzy, wina piłkarzy, którzy pojechali itd.

Prawda jest taka, że drugiej tak chu*owo przygotowanej fizycznie drużyny na turnieju nie widziałem od kiedy się interesuję piłką w wydaniu międzynarodowym( będzie 10 lat od mundialu we Francji). Tutaj musiał zostać popełniony błąd, bo nasi piłkarze nie mieli możliwości zmęczyć się sezonem.

Co więcej, nasza drużyna nie miała żadnej taktyki, ŻADNEJ! Wisi mi jakich kryteriów don Leo używał podczas selekcji, jak wybrał to mógł ich chociaż przygotować, bo ci piłkarze naprawdę nie są aż tak ciency jakby się wydawało po tym turnieju.

Ostatnią kwestią jest selekcja, która była baaaaaaaaaaaardzo dziwna i ja nie mam wątpliwości co do tego, że Beenhakker zabrał nie tych piłkarzy, których powinien.

Zastanawiam się, czy lepiej dla polskiej piłki bedzie żyć w kłamstwie dalej i trzymać Beenhakkera z nadzieją na awans na mundial. Czy może wywalić go i umożliwić pracę tercetowi bardzo egzotycznemu Kaczmarek-Dziekanowski-Nawałka, z gościnnymi występami Urbana. W drugim wariancie pokładam taką nadzieję, że się skompromitują w najbliższych eliminacjach i do następnego euro przygotuje nas ktoś inny.