Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2008, 23:42
born2b3k napisał(a):Wyświetl post
sam Leo powiedzial ze wyniki zespolu bierze na siebie. nie rozumiem, ma teraz przepraszac i blagac o wybaczenie ze zle wybral sklad na Euro? popelnil bledy oby mogly one zaowocowac w kolejnych eliminacjach
bo musi wziasc te wyniki na siebie. Ale dlaczego wpajał nam , głupim polaczkom (chyba nas za takich uważał), ze mecze z Albania, Macedonia i Dania nic nie znaczyły. Przecież mówił, ze na ME będzie inaczej, a tamte spotkania sluza mu tylko do oceny. Dlaczego krytykuje zawodników których nie powołał(np Glowackiego), a nie robi tego wobec zawodników, których zabrał na Euro? Zapytany przez dziennikarza, kto zawiódł, to Leo sie wzburzył. Nie wiem czemu. Chce usłyszeć od niego na kim sie zawiódł a na kim nie.

Ja jestem skłonny dać mu szansę, ale pod warunkiem, że obieca( i dotrzyma tej obietnicy, bo teraz tego nie zrobił) przebudowanie kadry. Bo jeśli nadal ma trzymać swoich pupilków, którzy są do niczego, to ja mu dziekuje

Cytat:
Przecież Don Leo już zaprezentował swoją wizję na eliminacje na MŚ w RPA- z Bąkiem w składzie.
skoro tak, to ja mówię mu już dziś DO WIDZENIA