|
jedyne co teraz brakuje, to wypowiedzi Boga Leo, że Polacy zagrali dobrze i to był udany turniej. Ja nie wiem, czy on udaje, czy na serio jest taki głupi? Nie ma honoru, żeby przyznać się do błędu czy też skrytykować jakiegoś swojego pupilka. Tych co nie zabrał, to ocenia negatywnie (np Głowacki). A swoich będzie zapewne bronił. Nie takie deklaracje składałeś nam Leo. Dlaczego nas okłamałeś? Bawisz się w polskich polityków? Mieli grać Ci, co są w formie. A skoro mając piłkarzy przed ME na zgrupowaniu nie zauważyłeś, który ją ma, to co z Ciebie za trener? Po meczach z Macedonią, Albanią czy Dania wmawiałeś głupim polaczkom(bo chyba nas za takich uważasz), że to tylko kontrolne mecze dla Twojej oceny, a wynik nie ma żadnego znaczenia. I co? Zagraliśmy jeszcze gorzej niż w meczu z Danią. Leo, albo teraz zadeklarujesz(i się z tego wywiążesz!), że przebudujesz tą reprezentację i naprawdę będziesz stawiał na najlepszych w danej chwili, albo LEO OUT
i jednego nie jestem w stanie pojąć. To już trzeci turniej z rzędu, gdzie odstajemy od wszystkich zespołów kondycyjnie i motorycznie.
PS właśnie jest wywiad z Leo na Polacie Sport Extra- oczywiście Leo nie chce oceniać swoich pupilków, bo po co? Zbywa Kołtonia od tego pytania. To już się robi nudne. Ten cały Leo uważa się za jakiegoś geniusza, bulwersuję się na Kołtonia, który zadaje mu podstawowe pytania. A ten Bóg, gdy mu tylko jakieś pytanie nie pasuje, najeżdża na Romana. To jest skandal
Hajto mądrze mówi. Austriacy( minuta ciszy na konferencji) i inne ekipy oddały cześć Adamowi Ledwoniowi, a nasza kadra nic nie zrobiła w tym kierunku!
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 16.06.2008 o godz. 22:28.
|