Wyświetl pojedynczy post
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2008, 22:06
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
ZENADA, nic innego mi nie przychodzi do glowy, przeciez Oni nie mieli wogole woli walki.
Krzynowek out, Wasilewski out mam nadzieje ze ich wiecej w kadrze nie zobacze, sa cincy jak polisilver po dziesieciu goleniach.
Do Dutki to trzeba bedzie doplacic zeby go sprzedac, Lobodzinski nawet nawet, Roger i Boruc poziom Europejski reszta to nawet w naszej lidze by nie zablyszczala.

Leo to sie sam do siebie smial i w glowe pukal ze przyja ta prace
Taaaaaak? A ja ci powiem że przez cały mecz się zastanawiałem czy nie wyrzuciliśmjy w błoto tych 400 tys, bo Łobodziński zagrał dziś tak slabo, że gorzej chyba się nie dało. A Dudka wręcz przeciwnie, poza dwa błędami w obronie, bardzo pewnie i zdecydowanie, byłem w szoku.

Roger na tle Chorwatów już nie byl taki chojrak, a Smolarek pokazał że mimo iż nie był w formie i tak jest obecnie najlepszym polskim napastnikiem. Zahorski dosyć odważnie pograł, ale i tak przekombinował w najważniejszym momencie. O reszcie pisać mi się nie chce bo za bardzo jestem zdenerwowany... Heniek raczej nie zostanie slekcjonerem, może szkoda...

P.s. Boruc oczywiście świetnie, ale to chyba nikogo nie zaskoczyło.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!