saklak1906 napisał(a):

ZENADA, nic innego mi nie przychodzi do glowy, przeciez Oni nie mieli wogole woli walki.
Krzynowek out, Wasilewski out mam nadzieje ze ich wiecej w kadrze nie zobacze, sa cincy jak polisilver po dziesieciu goleniach.
Do Dutki to trzeba bedzie doplacic zeby go sprzedac, Lobodzinski nawet nawet, Roger i Boruc poziom Europejski reszta to nawet w naszej lidze by nie zablyszczala.
Leo to sie sam do siebie smial i w glowe pukal ze przyja ta prace
|
Taaaaaak? A ja ci powiem że przez cały mecz się zastanawiałem czy nie wyrzuciliśmjy w błoto tych 400 tys, bo Łobodziński zagrał dziś tak slabo, że gorzej chyba się nie dało. A Dudka wręcz przeciwnie, poza dwa błędami w obronie, bardzo pewnie i zdecydowanie, byłem w szoku.
Roger na tle Chorwatów już nie byl taki chojrak, a Smolarek pokazał że mimo iż nie był w formie i tak jest obecnie najlepszym polskim napastnikiem. Zahorski dosyć odważnie pograł, ale i tak przekombinował w najważniejszym momencie. O reszcie pisać mi się nie chce bo za bardzo jestem zdenerwowany... Heniek raczej nie zostanie slekcjonerem, może szkoda...
P.s. Boruc oczywiście świetnie, ale to chyba nikogo nie zaskoczyło.