Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2008, 18:29
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Dzięki za odpowiedz, przemysle to. Nie wiesz orientacyjnie ile na ta karte trzeba czekac? Bo nie ukrywam, ze troche zalezy mi na czasie.
Wiesz zawsze moze wziąść np. 8800GT i z nim przeczekać, bo początkowa cena karty na chipie GTX280, może oscylować wokół kwot podanych przez Szczurka.

Z drugiej strony chcesz co nieco oszczedzić?

Co do czekania -> http://znak.pl/index.php?prid=kgPCX280GTX1+1280+BOX niby już jest i nawet z ceną nie przegieli 1500zł, ale kiedy sie pojawi? - mozna czekać i miesiąc (jak nie lepiej..) premiera ma być do końca tego miesiąca (może odnajde date to wrzuce).

Do kilku godzin coś skrobne co do reszty Twoich watpliości bo zajęty jestem.. choć uprzedzam że z monitorem Ci nie pomogę bo rozeznanie mam w nich mizerne, a nie chciałbym wprowadzić w błąd.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując