Wyświetl pojedynczy post
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2008, 00:48
pysio napisał(a):Wyświetl post
B - Boruc (bezapelacyjnie nr 1)
O - Wasilewski, Żewłakow, Golański
P - Lewandowski, Łobodziński, Roger
A - wszyscy do wymiany
Nie no bez jaj taki Krzynówek czy Smolarek to nadal w duza znacza a Ebi to bedzie nasz czołowy piłkarz na wiele lat.

Krzynówek do MŚ w RPA dojdzie a po nich baj.

Zurawski w takiej formie to nadaje sie do ssania pałki ale niestety to jest ten typco sam teraz niezrezygnuje (a jeszcze pamietam konfernecje w czasie MS w Niemczech kiedy twierdził ze skoro nie on to kto bo lepszych nie ma )

Mam nadzieje że na el MŚ, Leo dogada się z Kuszczakiem bo mimo wszystko nadal jest to super zmiennik dla Boruca - Fabiańskiemu troche brakuje. Bo takiej trójki bramkarzy jak My to nie wiem kto ma w Europie?! A do tego jeszcze Kowalewski ew. młody Szczesny jako 5 - 6. Gostomski* robi postepy.

W obronie niestety jest największa bieda tak do głowy to przychodzi mi trzech: Kokoszka, Jodłowiec moze ten Pazda. Kiedys liczyłem na Rzeźniczaka ale ten to ma takie wahania ze hej - super jesien, słabiutka wiosna, Augustyn ktory kiedys pamietam było mowione ze to taki talent radzi sobie "średnio" w ME na razie.
Moze warto by sprobować rzeczywiscie Brioszka, Gancarczyka i tego z ligi rosyjskiej, środkowy obronca z długimi włosami - nazwisko mi wyleciało. Szkoda ze Szala, Radomski i Adamski juz młodość mają za sobą.

W pomocy z prawej do Błaszczykowski i nikt wiecej bo jak juz jego nie ma to widac co sie dzieje. Zajebiscie szkoda problemow Szałachowskiego bo to dobry materiał moze nawet na "international level". Moze grac też Smolarek, Jeleń (ale tego to Leo nie lubi).Moze Boguski na prawe - nie wiem czy on bardziej prawe skrzydło czy atak.

Defensywni pomocnicy, trzej najlepsi sa na ME: Lewandowski, Dudka, Murawski. Na ME 2012 ew. MŚ 2014 wtedy juz Borysiuk.*

Lewe skrzydło: raczej bieda, wiecznie mlody Krzynówek (jak dla mnie zaden z niego rozgrywajacy), Wilk z Lecha sie rozwijał całkiem ale sie zatrzymał. Moze ten Zahorski, Piszczek ale bez konkretów szalenstw i napalania się na nich. Zobaczymy co bedzie z Rybusa.*

Rozgrywajacy, tutaj wyglada to całkiem ok: Roger, Majewski, Garguła tez wiekowy nie jest, moze Iwański jeszcze sie rozwinie. Moze Buremu zacznie się chciec, Mila wróci do formy, Giza tez potrafi grac. Z tego co pamietam na tych MS gowniarzy w Stanach co sie Janczyk wybił, tam biegało ze dwóch srodkowych pomocników, jakis z Bordo, wiec kto wie...

Atak: Sagan, Wichniarek, Brozek, Jelen, Smolarek, Janczyk (chociaz ten to zaraz pojdzie w zapomnienie jak jego ziom Korzym).

* oznacza iz wspomniałem o tych co widze ich "na codzien" w Warszawie, co sie dzieje w innych druznach ME nie wiem...
Ostatnio edytowane przez Kijek : 16.06.2008 o godz. 00:51.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując