Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2008, 22:27
carpenter napisał(a):Wyświetl post
Wiec tak na koniec w stylu Wilka. Powiedzcie mi prosze w czym Henryk Kasperczak jest lepszy od Leo Beenhakkera i co taka zmiana na tym stanowisku da naszej reprezentacji
Na ironie nie mam czasu, więc bzdet usunąłem.

1.) Zespół który wyjdzie z grupy na MŚ w RPA
2.) Powołania zawodników którzy sprostają temu zadaniu, a ich bytność nie będzie służyć ich promocji i napełnienia portfela znajomemu menadzerowi (i poprzez to najprawdopodobniej "sobie")
3.) Udowodnienie Cupiałowi jakim był "nie teges" zwalniając go
4.) Naruszenie mafii w PZPNenie (nie przypadkiem Listek broni sie przed tą kandydaturą rękami i nogami, doszło do tego że poszedł na pełne ryzyko i wziął obcokrajowca na to stanowisko, co było bardzo odważnym ruchem - ale jesli ma te haki na niego o których mowa, nie dziwota że Lew go broni.. Kasper nie wpuściłby sie w taki kanał)
5.) Trenera który nie będzie płakał że nie miał takich zawodników jakich wybrał, i nic z nich zrobić sie nie dało
6.) Będzie tańszy

ps.
Crash - ja do nich nic nie mam, twierdze po prostu że mają czas. Ale póki co zwolnienie Leo aby zatrudnić któregoś z nich nie wydaje mi się aby miało sens - tak jak np. zatrudnienie Kaspra po 2012r
Ostatnio edytowane przez Wilku : 15.06.2008 o godz. 23:00.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując