Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2008, 19:12
Pierwszym faktem jest to że w Polsce nie ma żadnego systemu szkolenia i i myśli trenerskiej(parę talentów tylko to potwierdza jako wyjątki), jedyną alternatywą dla Leo( i to na razie niepotrzebną ) jest Heniu Kasperczak, który ma szkołe,warsztat i wielkie doświadczenie.Zacząć trzeba od niezniszczalnej stajni Listkiewicza i spółki. Uwierzcie ludzie że Leo z tym co miał zrobił co mógł ,mamy co mamy czyli prawie nic,nawet boisk treningowych.Wam się wydaje że Benhaker zarabia dużo,ja twierdzę że to zwykła europejska pensja uznanego i doświadczonego trenera. NIe jest to już guru ale taki ktoś na naszą "pystynię" by nie przyszedł. Podstawowi kadrowicze wyraźnie zeszli z poziomu eliminacji,kontuzje, brak formy,stała ławka w klubach-o czym to świadczy i co wam to mówi? Trzeba być realistą,czepiliśmy się Webba(fakt-menda z niego), co nie zmienia faktu że mogło i obiektywnie powinno być 3-0 do przerwy. Chcemy na zaraz wyników? trzeba naturalizować więcej Rogerów(tak Panowie, niestety) już nikt w Europie nie ma żadnych skrupułów, Niemcy,Tury i reszta. Przyznam dziwi mnie sytuacja z Błaszczem ,i inne personalia ale bez przypału trzeba być realistą w tej grupie były do zrobienia max 4 punkty. Widzieliście co grają Chorwaci i historię występów Niemiec. Pewne jest że po Euro i tak będzie piekło i nagonka. Już słyszę Dziadów-Mądrali i niedobrze mi. Zwłaszcza teksty Wójcika i Engela są powalające,zwykłe hieny!. Tak nigdy nic nie osiągniemy.
Odpowiedz cytując