Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2008, 19:04
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Wilku, nie ma większego sensu się gryźć cz zwolnić Leo bo to zależy od PZPN i to oni go zwolnią albo i nie. A Jeśli zwolnią to przykro mi ale (Sam jestem zwolennikiem Kasperczaka, Tarasiewicza czy Urbana JEŚLI usuną Leo) wtedy zapewne ta trójka nie ma szans na zatrudnienie tylko Stefcio Majewski (niewiele brakowało a by już ją prowadził, był poważnym kandydatem po Niemczech) albo inny pseudo fachowiec.
Crash jesli to ma być opcja - to ja oczywiście jestem przeciw (tak samo na dzisiaj jestem przeciw w przypadku Urbana i Tarasiewicza - oni jeszcze mają czas).

Cytat:
ps. mądry tekst jakiegos typka :
Link:http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...354&a=80864797
A za dwa lata usłyszymy.. że nie ma z czego zbudowac zespołu?

Echh 1q2..
1q2 napisał(a):Wyświetl post
1.Jak kazdy trener - za wynik(ale to odpowiedzialnosc calosciowa i tu wychodzi na 0 ,bo + za eliminacje ,- za turniej) ,tyle ze jesli sam nie lubisz gdybania to mususz przyznac ze powolanie innych wcale nie musialoby oznaczac lepszej gry/wyniku a krytyka byla by odwrotna(dlaczego tamci a nie ci)
Tylko że póki co eliminacje udawały się Engelowi, Janasowi (kto wie - może gdyby nie Boniek bylibyśmy już na Euro w Portugali) a później padlina - i miał to zmienić Leo. A ja przeżywam jakieś kolejne cholerne deja vu.. a trener widzi wine we wszytskich tylko nie w sobie. Heban tutaj słusznie zauwazył że gdyby dziennikarze potraktowali go tak jak Janasa - to chyba przezyłby szok..

Co do gdybania - my nawet nie mamy jak tego porównać. Bo załózmy że wziął tych najlepszych 20 + kliku szczawików.. źle złożył skład na pierwszy mecz, i ostatni o "honor" pokazał to co w Korei Engelowi.. a tu..

Wiesz o co biega z Błaszczykowskim, wiesz dlaczego nie ma Brożka?

Cytat:
2.W teorii szansa jest zawsze, w praktyce trzeba by zremisowac z Niemcami -mission imposible jak dla mnie.Rownie dobrze mozemy zwolnic Skorze po porazce z The Reds,Arsenalem czy Juventusem.
Żadne niemozliwe (mówię o tym konkretnym turnieju) - np. opcja taka - postawić na "obrone Częstochowy" - zagrać totalne drewno.. i mieć kogoś szybkiego z przodu (Brożek? ). I wtedy powiedzieć niemożliwe. Przegralibysmy - no cóż bywa, wkalkulowane. Austrie przejść.. i wszystko wiemy po meczu z Chorwacją - plan wykonany, reszta to bonus. ME jak na pierwszy raz mozemy zaliczyć do udanych.

Cytat:
3.To ze nadal bedziemy mieli dobrego trenera na tym stanowisku
Ja tego nie neguje - powiem więcej - Leo ma jedną przewagę nad Kasprem, szybciej reaguje na to co ise dzieje na boisku.

Ale też nie widze powodu aby zatrzymać człowieka, który sam na własne życzenie popełnił błedy i dać kadre komuś kto pokazał że trenerka to nie obcy mu fach.

Cytat:
4. To nie jest debilny pomysl.Obiektywnie to jedyny kandydat z Polski ,ktory by sie do tego nadawal ,jak takze dawal nadzieje ze moze cos lepiej zrobi.Dlatego gdyby tak sie stalo to nie plakal bym po Leo.
Subiektywnie mam 0 szacunku do niego za nie podanie sie do dymisji po Dbilisi(jakos w Senegalu nie czekal nawet na ostatni mecz - pewnie nie mial klauzuli) - niepodanie ktore mialo na celu wyludzenie miliona $ na ktore nie zasluzyl ,dlatego nie chce go tu widziec.
Dlaczego miał się podać? - według mnie popełnił inny błąd nie wysłał kilku kopaczy do rezerw..

Cytat:
ps. Jedynym takim bledem ktory ciezko mi zrozumiec ,to stawiania na Smolarka jako jedynego wysunietego.To juz z Niemcami sie nie sprawdzilo.Z Austria bylo podobnie.Dziwie sie Leo ze juz wczsniej tego nie zauwazyl szczegolnie ze jak bardzo dobrze to Boniek zauwazyl ,nasz najlepszy mecz czyli spotkanie z Portugalia ,Ebi gral bardzije z tylu/z boku a z przodu Drewnialdo a potem Matusiak.
Liczyc ze ten drobny chlopina przebije sie przez konkretna obrone niemiachow i austriakow ,to niestety wygladalo jak liczenie na cud.

ps2 latka leca ale mysle ze i tak wszystko przed Kasprem -niedlugo zaczna sie El. MS i jesli nie bedzie wyniku w pierwszych kilku meczach to Leo poleci, a mysle ze taka pierwsza realna szansa by cos ugrac na powaznej imprezie to bedzie wlasnie Euro 2012.
Będziemy tak naprawde mądrzejsi jutro..

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując