<Crasch> napisał(a):

|
Wilku, nie ma większego sensu się gryźć cz zwolnić Leo bo to zależy od PZPN i to oni go zwolnią albo i nie. A Jeśli zwolnią to przykro mi ale (Sam jestem zwolennikiem Kasperczaka, Tarasiewicza czy Urbana JEŚLI usuną Leo) wtedy zapewne ta trójka nie ma szans na zatrudnienie tylko Stefcio Majewski (niewiele brakowało a by już ją prowadził, był poważnym kandydatem po Niemczech) albo inny pseudo fachowiec.
|
Crash jesli to ma być opcja - to ja oczywiście jestem przeciw (tak samo na dzisiaj jestem przeciw w przypadku Urbana i Tarasiewicza - oni jeszcze mają czas).
A za dwa lata usłyszymy.. że nie ma z czego zbudowac zespołu?

1.Jak kazdy trener - za wynik (ale to odpowiedzialnosc calosciowa i tu wychodzi na 0 ,bo + za eliminacje ,- za turniej) ,tyle ze jesli sam nie lubisz gdybania to mususz przyznac ze powolanie innych wcale nie musialoby oznaczac lepszej gry/wyniku a krytyka byla by odwrotna(dlaczego tamci a nie ci)
|
Tylko że póki co eliminacje udawały się Engelowi, Janasowi (kto wie - może gdyby nie Boniek bylibyśmy już na Euro w Portugali) a później padlina - i miał to zmienić Leo. A ja przeżywam jakieś kolejne cholerne deja vu.. a trener widzi wine we wszytskich tylko nie w sobie. Heban tutaj słusznie zauwazył że gdyby dziennikarze potraktowali go tak jak Janasa - to chyba przezyłby szok..
Co do gdybania - my nawet nie mamy jak tego porównać. Bo załózmy że wziął tych najlepszych 20 + kliku szczawików.. źle złożył skład na pierwszy mecz, i ostatni o "honor" pokazał to co w Korei Engelowi.. a tu..
Wiesz o co biega z Błaszczykowskim, wiesz dlaczego nie ma Brożka?
Cytat:
|
2.W teorii szansa jest zawsze, w praktyce trzeba by zremisowac z Niemcami -mission imposible jak dla mnie.Rownie dobrze mozemy zwolnic Skorze po porazce z The Reds,Arsenalem czy Juventusem.
|
Żadne niemozliwe (mówię o tym konkretnym turnieju) - np. opcja taka - postawić na "obrone Częstochowy" - zagrać totalne drewno.. i mieć kogoś szybkiego z przodu (Brożek?

). I wtedy powiedzieć niemożliwe. Przegralibysmy - no cóż bywa, wkalkulowane. Austrie przejść.. i wszystko wiemy po meczu z Chorwacją - plan wykonany, reszta to bonus. ME jak na pierwszy raz mozemy zaliczyć do udanych.
Cytat:
|
3.To ze nadal bedziemy mieli dobrego trenera na tym stanowisku
|
Ja tego nie neguje - powiem więcej - Leo ma jedną przewagę nad Kasprem, szybciej reaguje na to co ise dzieje na boisku.
Ale też nie widze powodu aby zatrzymać człowieka, który
sam na własne życzenie popełnił błedy i dać kadre komuś kto pokazał że trenerka to nie obcy mu fach.
Cytat:
4. To nie jest debilny pomysl.Obiektywnie to jedyny kandydat z Polski ,ktory by sie do tego nadawal ,jak takze dawal nadzieje ze moze cos lepiej zrobi.Dlatego gdyby tak sie stalo to nie plakal bym po Leo.
Subiektywnie mam 0 szacunku do niego za nie podanie sie do dymisji po Dbilisi(jakos w Senegalu nie czekal nawet na ostatni mecz - pewnie nie mial klauzuli) - niepodanie ktore mialo na celu wyludzenie miliona $ na ktore nie zasluzyl ,dlatego nie chce go tu widziec.
|
Dlaczego miał się podać? - według mnie popełnił inny błąd nie wysłał kilku kopaczy do rezerw..
Cytat:
ps. Jedynym takim bledem ktory ciezko mi zrozumiec ,to stawiania na Smolarka jako jedynego wysunietego.To juz z Niemcami sie nie sprawdzilo.Z Austria bylo podobnie.Dziwie sie Leo ze juz wczsniej tego nie zauwazyl szczegolnie ze jak bardzo dobrze to Boniek zauwazyl ,nasz najlepszy mecz czyli spotkanie z Portugalia ,Ebi gral bardzije z tylu/z boku a z przodu Drewnialdo a potem Matusiak.
Liczyc ze ten drobny chlopina przebije sie przez konkretna obrone niemiachow i austriakow ,to niestety wygladalo jak liczenie na cud.
ps2 latka leca ale mysle ze i tak wszystko przed Kasprem -niedlugo zaczna sie El. MS i jesli nie bedzie wyniku w pierwszych kilku meczach to Leo poleci, a mysle ze taka pierwsza realna szansa by cos ugrac na powaznej imprezie to bedzie wlasnie Euro 2012.
|
Będziemy tak naprawde mądrzejsi jutro..