Wilku napisał(a):

No to krótko - za co odpowiada Leo?
Czy według Ciebie była szansa wyjścia z grupy?
Co nam da pozostawienie go na stołku trenera Beenhakkera?
Dlaczego zamiana na Kasperczaka, to debilny pomysł?
|
1.Jak kazdy trener - za wynik

(ale to odpowiedzialnosc calosciowa i tu wychodzi na 0 ,bo + za eliminacje ,- za turniej) ,tyle ze jesli sam nie lubisz gdybania to mususz przyznac ze powolanie innych wcale nie musialoby oznaczac lepszej gry/wyniku a krytyka byla by odwrotna(dlaczego tamci a nie ci)
2.W teorii szansa jest zawsze, w praktyce trzeba by zremisowac z Niemcami -mission imposible jak dla mnie.Rownie dobrze mozemy zwolnic Skorze po porazce z The Reds,Arsenalem czy Juventusem.
3.To ze nadal bedziemy mieli dobrego trenera na tym stanowisku
4. To nie jest debilny pomysl.Obiektywnie to jedyny kandydat z Polski ,ktory by sie do tego nadawal ,jak takze dawal nadzieje ze moze cos lepiej zrobi.Dlatego gdyby tak sie stalo to nie plakal bym po Leo.
Subiektywnie mam 0 szacunku do niego za nie podanie sie do dymisji po Dbilisi(jakos w Senegalu nie czekal nawet na ostatni mecz - pewnie nie mial klauzuli) - niepodanie ktore mialo na celu wyludzenie miliona $ na ktore nie zasluzyl ,dlatego nie chce go tu widziec.
ps. Jedynym takim bledem ktory ciezko mi zrozumiec ,to stawiania na Smolarka jako jedynego wysunietego.To juz z Niemcami sie nie sprawdzilo.Z Austria bylo podobnie.Dziwie sie Leo ze juz wczsniej tego nie zauwazyl szczegolnie ze jak bardzo dobrze to Boniek zauwazyl ,nasz najlepszy mecz czyli spotkanie z Portugalia ,Ebi gral bardzije z tylu/z boku a z przodu Drewnialdo a potem Matusiak.
Liczyc ze ten drobny chlopina przebije sie przez konkretna obrone niemiachow i austriakow ,to niestety wygladalo jak liczenie na cud.
ps2 latka leca ale mysle ze i tak wszystko przed Kasprem -niedlugo zaczna sie El. MS i jesli nie bedzie wyniku w pierwszych kilku meczach to Leo poleci, a mysle ze taka pierwsza realna szansa by cos ugrac na powaznej imprezie to bedzie wlasnie Euro 2012.