carpenter napisał(a):

|
W to ze jedzie sie na turniej po to zeby podniesc do gory puchar, przestalem wierzyc jeszcze jak ogladalem Tsubase.
|
Przynajmniej wypaść jak najlepiej, a jak nie ma kim grać to wystawić młodych aby sobie pograli i co nieco obeznali się z "lepszym" światem.
A tu mamy co? - tych co wzięto aby się zapoznali - siedza na ławce, za to wypadamy tak że...
Cytat:
|
Kazda druzyna ma inne cele i inne metody ich osiagania(vide Austria),
|
Owszem - gdybysmy byli w grupie w której jest Rumunia zamiast niej... wyjście z grupy można byłoby traktować jako abstrakcje.
Cytat:
|
co do europejskich sukcesow Leo, nie bede sie madrzyl, bo nie wiem czy takowe byly, ale skoro o to pytasz to pewnie nie.Wiem jednak ze trenerem Ajaxu czy Realu nie zostaje sie z przypadku.
|
Realu czasem tak o ile się nie myle. Co do reszty. Własnie dlatego podkreślam tą różnice.
Podczas pracy w klubie czy nawet eliminacji jest czas na skorygować błędy. Na turnieju gdy jest już dobrana błędnie kadra nie ma takiej mozliwości..
I o ile się nie myle w 90r. z kadrą Holandii też nie zabłyszał..
Cytat:
|
Co do konta to nie, nie znam jego zawartosci, ale jesli o rzeczach o ktorych nie mamy pewnosci tylko domniemamy mamy nie mowic, to temat szemranych interesow Leo i de Zeew'a powinnismy narazie odlozyc
|
To skąd to twierdzenie o możliwości zakupu pół naszej kadry?
I kto to ten Marcin Kubacki z Wiednia...

|
Czy ty Wilku jestes normalny?
|
JedTS - czy ty jesteś wielbładem?
Cytat:
|
Czy zwolnienie Beenhakera i zatrudnienie kogos innego spowoduje poprawe w wyszkolenieu pilkarskim polkskich KOPACZY?
|
Czy utrzymanie się Beenhakkera na posadzie trenera spowoduje poprawe w wyszkoleniu polskich kopaczy?
Cytat:
|
Po co ci sklady z poszczegolnych meczy? Grali poilscy KOPACZE. Jezeli sklad zadecydowal o meczu z Valerenga to czego sie spodziewasz jak Kasper zacznie trenowac reprezentacje>?
|
Odpadnięcie z Valerengą to był efekt "wzmocnień" dokonanych w wakacje. To raz (skład był taki, że dopiero szczęsliwe przełamanie się w meczu z Groclinem (3:2)w lidze pozwoliło na odbicie się od ówczesnego dna..).
Dwa - dzisiaj ten etap to grupowe rozgrywki PUEFA, co ostatnio jest raczej celem maximum Wisły.
Trzy - odpadliśmy nie w wyniku porażek, blamażu a rzutów karnych z zespołem który w ówczesnym sezonie został mistrzem Norwegii (inny zespół z tego kraju regularnie do mniej więcej tego momentu grywał w LM).
Cytat:
|
Znajdzie nowych swietnie wyszkolonych pilkarzy?Gdzie? W Brazylii chyba. Brozek zbawieniem? Ile razy pokazal ze nie potrafi przyjac pilki? Co ma trener do calego polskiego futbolu- ano nic. WIec co spowoduje zmiana trenera u polskich KOPACZY? Ano nic.
|
Np. lepsze dobranie kadry?
A skoro ma nic nie spowodować, to po co nam dość drogi Leo?
Cytat:
|
Widzisz jak sam sobie odpowiedziales?
|
Co gdzie kiedy?
Cytat:
Czy ja napisasalem ze jestem kibicem polskiej reprezentacji od 82 r Hahahha Dobre dobre..Milo ze zanzaczyles ze ci sie wydawalo. Gdybym podazal twoim tokiem myslenia to w takim razie zaliczylem chlopcze rowniez mecze mudnialu z 1962 roku.Pasuje? Nie rozmywaj tematu i tyle. Lapiesz sie u kazdego za slowka, a prawda jest jedna-chocbys sie posral z ezlosci to oni lepiej nie beda grac bo sa za slabi.
|
Chłopczyku wyhamuj.
Się pojechało martylogią, jako argumentem - nie?
Jakoś nie zauważyłem abyś odzielił 82 od całej reszty.
Cytat:
|
Widze ze zaczela sie neizla wojenka na forum. Wilku kontra CALA RESZTA. Nie sadze zeby jakakolwiek dyskusja mial cos zmienic w twoim mysleniu bos sie uparl teorii i zmaierzasz ja udowodnic wbrew logice. Dorzuce tylko od siebie ze carpenter nie musi patrzec na konto LEo bo nawet ostatni glupek z Cracovii wie, ze w Realu czy Ajaxie nie placa pensji a'la polski szpital.
|
Jakoś nie widzę tej kontry.