Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2008, 17:24
Czy ty Wilku jestes normalny? Czy zwolnienie Beenhakera i zatrudnienie kogos innego spowoduje poprawe w wyszkolenieu pilkarskim polkskich KOPACZY? Po co ci sklady z poszczegolnych meczy? Grali poilscy KOPACZE. Jezeli sklad zadecydowal o meczu z Valerenga to czego sie spodziewasz jak Kasper zacznie trenowac reprezentacje>? Znajdzie nowych swietnie wyszkolonych pilkarzy?Gdzie? W Brazylii chyba. Brozek zbawieniem? Ile razy pokazal ze nie potrafi przyjac pilki? Co ma trener do calego polskiego futbolu- ano nic. WIec co spowoduje zmiana trenera u polskich KOPACZY? Ano nic. Widzisz jak sam sobie odpowiedziales?
Czy ja napisasalem ze jestem kibicem polskiej reprezentacji od 82 r Hahahha Dobre dobre..Milo ze zanzaczyles ze ci sie wydawalo. Gdybym podazal twoim tokiem myslenia to w takim razie zaliczylem chlopcze rowniez mecze mudnialu z 1962 roku.Pasuje? Nie rozmywaj tematu i tyle. Lapiesz sie u kazdego za slowka, a prawda jest jedna-chocbys sie posral z ezlosci to oni lepiej nie beda grac bo sa za slabi.
Widze ze zaczela sie neizla wojenka na forum. Wilku kontra CALA RESZTA. Nie sadze zeby jakakolwiek dyskusja mial cos zmienic w twoim mysleniu bos sie uparl teorii i zmaierzasz ja udowodnic wbrew logice. Dorzuce tylko od siebie ze carpenter nie musi patrzec na konto LEo bo nawet ostatni glupek z Cracovii wie, ze w Realu czy Ajaxie nie placa pensji a'la polski szpital.

Ps.Eustachy..Jedna pani drugiej pani...Ponoc prezes Kamerunskiej Federacji posuwa sekretarke. Pisala o tym prasa kamerunska.Tlumaczenie bylo we francuskim dzienniku, a napisal o tym SE. ;-) Odrozniaj fakty od plotek. Bedzie ci latwiej w zyciu.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 15.06.2008 o godz. 17:26.
Odpowiedz cytując