Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2008, 16:55
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
ok jeżeli to sie potwierdzi to PZPN powinien z tego wyciągnąć wnioski ze zwolnieniami włącznie

tak tylko dla przypomnienia pierwszym z wielkich skreślonych z kadry Leo był Dudek którego menedżerem chyba był de Zeew
i jeżeli Beenhakker stał za takim przekrętem to powinien wylecieć tylko jakoś mi sie nie widzi aby takie lody kręcił
bo to raczej przy jego zarobkach to będą grosze z tych transferów których i tak nie będzie

a może za tym stoi Wisła bo promowanie Kokoszki i Dudki jest nam wyjątkowo na ręke a Głowackiego raczej nie
Przyznam szczerze, ze nie wiem czy De Zeew byl nadal menadzerem Dudka, gdy ten przechodzil do Madrytu.
Gdyby jednak ten przyklad mial przeczyc teorii "menadzerskich ukladow", to wcale nie znaczy ze ja wyklucza.
A moze panowie po prostu uznali, ze 34 letniego pilkarza, nie da sie wypchanac wyzej niz do Realu i wzieli sie za innych ?

Co do Kokoszki, to chyba jednak Wisla za tym nie stoi, bo nie przypominam sobie, zeby Skorza na sile promowal tego zawodnika . To raczej bylo na odwrot i Kokoszka gral tylko wtedy, gdy ktos z pary Glowacki-Cleber byl niezdolny do gry i ten fakt smucil Beenhakkera z Kaczmarkiem do tego stopnia, ze wmowili mu koniecznosc ucieczki z Wisly za wszelka cene.
Zreszta interes klubu to jedno, ale ci pilkarze maja jeszcze swoich menadzerow i ich interesy.
Jesli chodzi o Dudke, to chce on bardzo od nas uciec nie dalej niz po Euro, co raczej nie lezy w interesie Wisly i z tego co wiadomo, probowano go naklonic do pozostania na LM.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 15.06.2008 o godz. 17:05.
Odpowiedz cytując