Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2008, 16:44
jedTS napisał(a):Wyświetl post
Juz zapomniales wyczyny kopaczy Wisly z Valerenga
Wrzuć składy, wyniki, oraz jaki to był etap.

Cytat:
i z Dynamem Tbilisi?
Tego nie zapomniałem i czekam aż ostatni kopacz (dzisiaj robiący za gwiazde) odpowiedzialny za ten "sukces", wyleci.

Cytat:
Przywolaj przyklad Schalke i Parmy a ja ci odbije pytanie-a w ilu sezonach te zwyciestwa mialy miejsce? To juz ci odpowiadam: w JEDNEJ RUNDZIE. Bo na wiosne przegrali z Lazio i odpadli. Pokrywa sie do dokladnie z tym co napisalem:mecz sie uda, ulozy,przeciwnik ma slabszy dzien-jestesmy w stanie wygrac. Ale czy sa w stanie utrzymac dany poziom?
Owszem z Lazio odpadliśmy - bywa. Odstawaliśmy poziomem od nich? - bo chyba z tego rozlicza się trenera?

Cytat:
Nie. Rozijajac dalej moja "mysl" to przypomnij sobie ilu kibicow powiesilo psy na Henku po porazkach z pierwszego akapitu? Szukasz mitycznego srodka zamieniajacego kamien w zloto.Swoistego kamienia filozoficznego dla polskich KOPACZY. Nie zbawi ich nikt gdy nie bedzie pracy od fundamentow.
Jakie fundamenty tworzy Leo?

Cytat:
Boiska dla mlodziezy, trenerow mlodziezy, pieniedzy na szkolenie. Koniec kropka. Wstydem jest takze to ze na kazde mistrozstwa jedziemy sie przygotowywac do Niemiec czy Austii bo sami nie mamy osrodka szkoleniowego(czytaj hotelu, boisk do trenowania, zaplecza do odnowy).
Co ma do tego trener?

Leo sobie nie poradził w takich warunkach i uważam że Kasper zrobi to lepiej

Cytat:
PS. Ja nie przezywalem i tak nie napisalem. Nie wmawiaj mi tego. Pamkietam ze jak poszedlem do przedszkola to biegalem za pilka jako Lato. I czy pamietam MS w 1982? Nie musze.
Gdybym byl blizej to chcetnie udostepnilbym ci wideoteke. To taki cud naszych czasow-mozesz sobie puszczac mecze, po uprzednim nagraniu, kiedy tylko ci sie podoba.
Jestes bardzo tworczy i zaciety na forum i mam nadziej ze przelozy sie ta twoja "forma" na wyjazdy za druzyna Bialej Gwiazdy.
W takim razie załapałem się nie tylko na Hiszpanie, ale i na Argentyne, nigdy bym sie nie spodziewał

Wydawało mi się że coś pisałeś iż jesteś kibicem reprezentacji od 82 roku?
Więc jakiś emocji chyba doświadczałeś (=przezywałeś)?

carpenter napisał(a):Wyświetl post
Zeby byla jasnosc. Nie uwazam Leo za Boga. Ale ten czlowiek byl blizej z kadra niz ktokolwiek z nas.Jesli bierze Majewskiego,to dlatego ze mysli dlugofalowo i wie ze ten pilkarz juz niedlugo moze stanowic o sile naszej kadry.Wie, ze tylko zagraniczny transfer, moze go uratowac przed futbolowym przecietniactwem i sprawic, ze bedziemy sie kiedys fascynowali sie jego gra, tak jak teraz fascynujemy sie Holendrami, Portugalczykami, czy Hiszpanami.Kazda kadra ma swoich mlodych pilkarzy, ktorych bierze sie na turniej tylko po to by poczuli atmosfere wielkie imprezy.
Fajnie itd.. tylko ilu trenerów robiąc coś takiego budzi się nagle że nie ma kogo wystawić do podstawowej 11?

I co jest celem reprezentacji na takim turnieju? - bo zaczynam sie gubić...

Cytat:
Ludzie ten czlowiek wielokrotnie zdobywal mistrzostwo Holandii i Hiszpanii.Kto moze lepiej wskazac talent niz on?
Jakieś sukcesy na turniejach z europejskimi zespołami (turniej charakteryzuje się m. in. tym ze jest krótki w porównaniu do ligi)?

Cytat:
Ten czlowiek za pieniadze zarobione w swoim zyciu, moglby wykupic pol reprezentacji ( o ile nie cala), a wy swoimi postami sugerujecie, ze dla kilkunastu procent prowizji, ryzykuje cala swoja kariere.Skoro jest taki sprzedajny, to czemu zamiast Baka,czy Jopa nie gra na tych mistrzostwach Kokoszka.Czy ktos z Was mialby o to pretensje?
Znasz stan jego konta? - ja nie.
Ostatnio edytowane przez Wilku : 15.06.2008 o godz. 16:48.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując