Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2008, 15:54
carpenter napisał(a):Wyświetl post
Szanowny Wilku!
1. Jestem Polakiem i nie zmieni tego nigdy fakt ze za glupote wielu moich rodakow musze sie wstydzic.
Carpenter nie mieszaj tych rzeczy, po prostu. A pisanie o "polaczkowaniu" w kontekscie Beenhakkera to przesada.

Cytat:
2. To ze o rzekomym tajemniczym wplywie tajemniczego menago na Leo napisala jedna gazeta, to wcale nie musi oznaczac ze taki uklad istnieje. Dziwne ze artykul o tym ukazal sie akurat teraz, kiedy moze pasc na najbardziej podatny grunt.Juz w poniedzialek ta sytuacja moze sie gwaltownie zmienic.
Ten de Zeew to zapewne taki filantrop że ho ho..

Artykuł póki co dla mnie opisuje stan faktyczny.

Chyba że Ty cos wiesz o Marcinie Kubackim z Wiednia, który jest tak świetnym menago że akurat wiedział kogo powoła Leo (swoją drogą dlaczego nie grają? - skoro taka mizeria kadrowa)?

Cytat:
4.Akurat Henryka Kasperczaka nie zaliczam do polskiego bagienka, jednak z drugiej strony jego mit nie dziala na mnie za bardzo.Ten "trenerski Bog" za ktorego uwaza go wielu Wislakow, plata sie gdzies po futbolowym 3 swiecie. Gdyby byl taki dobry to ze swoimi kontaktami prowadzil by od dawna zespol 1 ligi we Francji.
Może by prowadził może nie. Francuzi sami eksportują trenerów.
Mnie interesuje jedno - chce zobaczyć co zrobi z reprezentacją i z trenerów-kandydatów uznjae go za nr. 1, i bez żalu wymienie Leo za niego.

Cytat:
5. Wiem ze mistrzostwo Europy osuszyloby Twoje lzy, ale obiektywnie: z czym do ludzi?
Pozdrawiam
Nic nie oszuszy, bo ich po prostu nie mam. Przed kazdym turniejem przeżywamy jasełka przy powoływaniach - teraz było niestety to samo. Zaskoczenia zero.

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Wilku - czytajac Ciebie, jakbym slyszal Borka -frontalny atak z kazdej flanki.Bo druzyna z kraju ,gdzie przez lat nascie nigdy nie grala w LM , a w grupie uefy wystapila 2 razy odnoszac 1 zwyciestwo - gra tak jak na to wskazuja ich mozliwosci.
Pokaz mi taki 2 kraj ktory awansowal do euro?
Łotwa?

Cytat:
A Kasper? -Kasper pokazal jakim jest trenerem na ostatnim swoim turnieju ,uciekajac po 2 meczach - fatalnych zreszta.
1q2 - nie pitol, i nie przekładaj tego co się dzieje w Afryce nad to co w Polsce.

Doskonale wiesz że to trzeci świat (i pomimo posiadania gwiazd) to tam jest takie bagno na każdej płaszczyźnie że.. klany, plemiona, szamani, menago itd. itp

Cytat:
ps. zdaje sobie sprawe ze Leo nie ustrzegl sie bledow, ale to jeszcze nie oznacza ze mam chciec jego glowy
A ja chce - bo jest zmiennik.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując