Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2008, 13:48
Gdyby przyszedl: Guss Hiddink (Felipe Scolari, Moournho( na ktorych oczywiscie nas nie stac!!!!) czy inny NAJLEPSZY TRENER (wg co niektorych to Heniek Kasperczak haha.Zapomnialy woly jak staly u wrot stodoly) to NIE ZMIENI to obrazu. Mozecie sobie wylac wszytskie zale na jedTS, tyle ze wlasnie w kazdym momencie mam racje. MAMY KOPACZY! A NIE MAMY PILKARZY> Szkolenie u nas lezy... No tez mi odkrycie ! Ile razy juz o tym pisalem?Nie ma na czym trenowac nawet. Ze mamy dziialaczy z dupy to niby od roku czy 2och? I do kolegoi ktory pisze ze nasi kopacze sa niegorsi od Czechow...Chlopcze! Ogarnij sie. Oni graj w zespolach: MILanu, Juventusu, Chelsea, Arsenalu...A gdzie niby nasi kopia? Wiem wiem...Maja lepszych managerow hhahaha. Rumuni nie maja niby problemow z dzilaczami? Z korupcja Maja. ALe maja DOBRYCH PILKARZY. I to conajmniej od 1990 roku. Nie wierze w zadne sukces polskiej reprezentacji. Jak sie uda to potrafia zagrac( dobrze sie mecz ulozy, przeciwnik ma slabszy dzien). Ale wystraczy ze jad ana mecz wroli faworyta i juz sa problemy. Nie umieja grac i tyle.Sa SLABI.

PS. Benhaaker nie musi sie zaslaniac Glowackim. Ktos sie spytal akurat o Glowe to odniosl sie do niego i tyle. Poza tym jest selekcjonerem i wybiera sklad pod siebie. A nie pod upodobania dziennikarzy oraz forumowiczow.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 15.06.2008 o godz. 13:54.
Odpowiedz cytując