Latin napisał(a):

Michał Pazdan to nie wynalazek, tylko moim zdaniem bardzo dobrze zapowiadający się piłkarz, w lidze radzący sobie więcej niż dobrze. Po raz kolejny twierdze, że w przyszłości zrobi karierę.
I to na prawdę nie jego wina, że dostał powołanie na EURO, nikt z was powołania by nie odrzucił Wynalazkiem to był na przykład Sibik na MŚ w 2002.
|
I super - tylko dlaczego nie gra?
Cytat:
|
Co do Kasperczaka, nie jestem pewien. Jakoś nie idzie mu ostatnio praca z reprezentacjami w Afryce.
|
Tzn? - dostaje bęcki od jakiś tamtejszych ogórków czy co?
Cytat:
|
Dalej wydaje mi się, że najlepszy pomysł to młody trener - były piłkarz. Może Piotr Nowak? Nieźle radzi sobie w USA.
|
Niech się sprawdzi w jakimś europejskim klubie - porozmawiamy.
Póki co nie musimy się chwytać takich brzytw, jest Kasperczak.
Cytat:
|
P.S A Bennhakeera na razie nie zwalniam, ale do końca jego przygody w Polsce będę mu wypominał błędy w selekcji (niepowołanie Brożka i w mniejszym stopniu Zieńczuka, zresztą w ogóle pojechaliśmy tam praktycznie bez napastników, gdzie szanse Jelenia czy Sikory?).
|
Z tym Zieńczukiem to jedziesz po bandzie.
Choć trzeba oddać Leo honor iż miał jaja i wykopał z reprezantacji Rasiaka, czy rozpoznał wartość Zieńczuka. Szkoda że w innych przypadkach zawiódł.. :/