Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2008, 21:51
Latin napisał(a):Wyświetl post
Michał Pazdan to nie wynalazek, tylko moim zdaniem bardzo dobrze zapowiadający się piłkarz, w lidze radzący sobie więcej niż dobrze. Po raz kolejny twierdze, że w przyszłości zrobi karierę.
I to na prawdę nie jego wina, że dostał powołanie na EURO, nikt z was powołania by nie odrzucił Wynalazkiem to był na przykład Sibik na MŚ w 2002.
I super - tylko dlaczego nie gra?

Cytat:
Co do Kasperczaka, nie jestem pewien. Jakoś nie idzie mu ostatnio praca z reprezentacjami w Afryce.
Tzn? - dostaje bęcki od jakiś tamtejszych ogórków czy co?

Cytat:
Dalej wydaje mi się, że najlepszy pomysł to młody trener - były piłkarz. Może Piotr Nowak? Nieźle radzi sobie w USA.
Niech się sprawdzi w jakimś europejskim klubie - porozmawiamy.

Póki co nie musimy się chwytać takich brzytw, jest Kasperczak.

Cytat:
P.S A Bennhakeera na razie nie zwalniam, ale do końca jego przygody w Polsce będę mu wypominał błędy w selekcji (niepowołanie Brożka i w mniejszym stopniu Zieńczuka, zresztą w ogóle pojechaliśmy tam praktycznie bez napastników, gdzie szanse Jelenia czy Sikory?).
Z tym Zieńczukiem to jedziesz po bandzie.

Choć trzeba oddać Leo honor iż miał jaja i wykopał z reprezantacji Rasiaka, czy rozpoznał wartość Zieńczuka. Szkoda że w innych przypadkach zawiódł.. :/

Noż ku*** zaczyna się -> Beenhakker ocenia piłkarzy: Skąd miałem wziąć lepszych? - chyba brzmi znajomo...
Ostatnio edytowane przez Wilku : 14.06.2008 o godz. 22:01.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując