Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2008, 20:18
@lek napisał(a):Wyświetl post
Przypomnę tylko że mamy jeszcze szanse na awans, na sukces...
A co napisałem na końcu - jak wyjdzie z grupy to dobrze i nikt zwolnienia chyba sie nie będzie domagał?

Cytat:
Nie ale Arek potrafi się spalić. Ale ogólnie to nie ma co gdybać bo gdyby babcia miała wąsy...
Ale przecież Ty to robisz

Ja tylko napisałem że Jop według Leo jest szybszy i ma lepszą technike.

Cytat:
Zawsze jest robótka piłkarzy tyle że również zawsze za wynik czyli tą "robótkę piłkarzy" odpowiada trener.
Kasper odpowiada za dorosłych ludzi i za to co wyczyniali przed meczem?

Cytat:
Druga kompromitacja to z Valarengą...

Już wiem że zupełnie nie wiesz o czym piszesz.
Wiesz jaki poziom w rozgrywkach to Valerenga? - wyobraź sobie że dzisiaj na tym szczeblu mamy grupy w UEFA, po drugie przypomnij sobie skład...

Cytat:
Oj naprawdę czepiasz się, jak byś nie wiedział że karny MOCNO naciągany. Druga połowa w naszym wykonaniu nie ma co ukrywać że dobra, kocówka pierwszej wyrównana już nie tak dramatyczna jak pierwsze 30 min.
Nie czepiam sie, stwierdzam fakt - Polska powinna dostac min. trzy bramki w tym meczu.
I to dzięki obronie jaką wystawił ten cudowny Leo.

Karny to inna inszość.

Cytat:

Od tego jest bramkarz żeby bronił A pierwsza bramka z Niemcami to przecież spalony...
No - ok.

Idąc tym tokiem - napastnicy sa od strzelania - wziął Leo jakiś na ten turniej?

Cytat:
No ale pewnie zwolnijmy Leo, wszytko zacznijmy od nowa...Znowu...
Jakiego nowa?

Wychodzi na to że trenera kadry nigdy zwolnić się nie da - bo zaczynamy od nowa.

A tak a propos - jaki jest ten żelazny skład Leo - gwarantujący jakiś równy poziom?

Cytat:
Tego samego brakuje Cupiałowi - CIERPLIWOŚCI.
Reprezentacja, a klub to są rózne bajki..
Ostatnio edytowane przez Wilku : 14.06.2008 o godz. 20:34.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując