Wyświetl pojedynczy post
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2008, 20:17
Trochę głupio znaleźć się po jednej stronie barykady z Tomaszewskim i Wójcikiem, ale uważam, że nasza reprezentacja zagrała fatalnie, a w dużej mierze przyczynił się do tego Beenhakker. Trzeba przyznać, że zrobił dla polskiej piłki bardzo dużo, zapewnił nam pierwszy awans, wniósł powiew świeżości i pewne standardy. Ale trenera się rozlicza za wyniki, a tych nie ma m.in. na skutek fatalnej selekcji. Nie wiem jak wy, ale ja nie chcę następnych dwóch lat z wynalazkami typu Pazdan w kadrze. Piłkarz się powołuje po to, aby coś wnosili do gry czy atmosfery w drużynie. Beenhakker nie przyznał się do popełnienia żadnych błędów i zrzuca teraz wszystko na fatalny poziom polskiej piłki ("nie było lepszych"). Jaki jest źle z polską piłką wszyscy wiemy, ale dlaczego w takim razie obiecywał nam coś więcej, podjął się tego zadania? For money?
Druga sprawa. W wielu postach pojawia się fałszywa alternatywa albo Beenhakker albo Kasperczak. Nie ma innych dobrych zagranicznych trenerów? Jest Leo może być i Hiddink (to tylko przykład, wiem, że nas na niego nie stać).
LEO (RACZEJ) DO ZWOLNIENIA.
rrr
Odpowiedz cytując